Tetanoz aşısı olanlar yardımcı olabilir mi?

drynzcckl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
36
1
98
Kizlar merhaba,
Bugun saglik ocaginda tetanoz asisi vuruldum. Ayni zamanda dun doktor kontrolum vardi ve bazi sorunlarimdan dolayi sut icmem yasak diye bana calcimax d3 adinda suda eriyen bi ilac verdi. Bugun onuda kullanmaya basladim. Yaklasik 3 saatir aşırı bi karin agrim var ve afedersiniz bagirsaklarim asiri derecede bozuldu. Ama asidan mi ilactan mi bilemedim. Asi olup benim gibi olan var mi yoksa ilactan mi acaba. Ona gore ilaci icmeyecegim bir daha.
Simdiden tesekkur ederim.

Canım sorunu dün sormuşsun ama cvp yazayım dedim.hayvanlarla çok içli dışlı olduğumdan daha önceden tetanoz aşısı olmuştum iki kez.sadece kolum ağrımıştı bikaç gün.şimdide hamileyim o yüzden oldum.yine birazcık kolum ağrıdı.kullandığın ilaç mideni bozmuş olabilir.ilacın yan etkilerine bi baksan belki orda bişeyler bulabilirsin.geçmiş olsun.

Kizlar merhaba,
Bugun saglik ocaginda tetanoz asisi vuruldum. Ayni zamanda dun doktor kontrolum vardi ve bazi sorunlarimdan dolayi sut icmem yasak diye bana calcimax d3 adinda suda eriyen bi ilac verdi. Bugun onuda kullanmaya basladim. Yaklasik 3 saatir aşırı bi karin agrim var ve afedersiniz bagirsaklarim asiri derecede bozuldu. Ama asidan mi ilactan mi bilemedim. Asi olup benim gibi olan var mi yoksa ilactan mi acaba. Ona gore ilaci icmeyecegim bir daha.

Geçmiş olsun canım. Ben 2. dozu oldum ve iki dozdada sadece kolum ağrıdı bi kaç gün okadar. Belki diğer ilaçtan olabilir banada demir ilacı yaramıyo mesela içtiğimde sürekli bağırsaklarım bozuluyo doktora sordum normal dedi sadece markasını değiştirdi biraz daha iyi oldu değiştirmesi

Kizlar merhaba,

tetanoz aşısının iki dozunuda oldum ikisindede bi sıkıntı yaşamadım ilaçtan olabilir drunla görüş

Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Sanirim ilactan oldu. Ilaci biraktim yarin doktorumla konusucam. Yeniden hepinize tesekkurler

Back
X