Tetanoz aşısı olanlar

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlar galiba gebelikte tetanoz aşısı olmak gerekmiş doğum esnasındaki cihazlar nedeniyle olan var mı aranız da bilgisi olan

Kızlar galiba gebelikte tetanoz aşısı olmak gerekmiş doğum esnasındaki cihazlar nedeniyle olan var mı aranız da bilgisi olan
Evet olmak gerekiyor, saglik ocagina takip icin gittiginde onlar soyluyorlar zaten ne zaman hangi asiyi olacagini.. sanirim tetanoz 22-23. haftalarda oluyor.. ben 25 ocakta gidecegim...

Ilk hamilelikte oldum 5doz.suan 16 haftadayim yine yaptircam.bir zarari yok faydasi cok olun sizde

Ay ben geç kaldım o zaman 24 haftadayım :(

sağlık ocağına hamilelik kaydını yaptırdıysan onların seni aramaları gerekiyor. benim ilk gebeliğim. 20. haftamda vuruldum, ikincisi için de 24. hafta için gün verdiler.

Ay ben geç kaldım o zaman 24 haftadayım :KK43:

ben de ilk hamileliğimde yaptırmıştım. 17. hafta falandı galiba. ebe " bebeğin hareketini hissettikten sonra yapalım" demişti. sağlık ocağını bir ara sor, hamilelik kaydını yaptırmış mıydın?

Zorunluluk yok , sağlık ocakları yapıyor genelde
ben olmadım mesela
Doktoruma sordum. samanlıkta yada hijyen olmayan yerde doğum yapmayacaksın onun için gerek yok dedi..
Ameliyathane de steril ortamda ve temizlenen ürünler ile doğum yapacaksınız sonuçta bana da mantıklı geldi olmadı. :)

Doktoruma sordum istersen yaptır sen bilirsin dedi sağlık ocağında gebelik kaydo hiç yaptırmadım en iyisi hemen yaptırıyım kaydımı yönlendirsinler :110:

Kayit yaptirinca onlar sizi ariyolar zamani gelince ben 2 aylikken gitmistim aricaz daha zaman cok demislerdi.

:110:Sanırım ben geç kaldım artık

benmde doktorm sen bilirsn zarari yok dedi.saglk ocagnda bu hafta icn randevu verdiler ve 18+4olacagim.internette 20.haftalar yaziyor kafam karisti.ve tetanos asisndan korkuyorum acikcasi agri yapabiliyorms ve ben migrenm tuttugnda bile agri kesici icmiyorum:(ateste yapabiliyormus o yuzden tedirgnm

benmde doktorm sen bilirsn zarari yok dedi.saglk ocagnda bu hafta icn randevu verdiler ve 18+4olacagim.internette 20.haftalar yaziyor kafam karisti.ve tetanos asisndan korkuyorum acikcasi agri yapabiliyorms ve ben migrenm tuttugnda bile agri kesici icmiyorum:KK43:ateste yapabiliyormus o yuzden tedirgnm
ağrı yapma ihtimali nedir bilmiyorum ama benim 2 gün kolum ağrıdı. dayanılmayacak ağrı değil.

ağrı yapma ihtimali nedir bilmiyorum ama benim 2 gün kolum ağrıdı. dayanılmayacak ağrı değil.
bilmemki agri esigim yuksek diye dusunuyorum.dayanirim yani ama atesle beraber olursa npcm diyorum.persembe randevu var iste saglk ocagnda.onlar onemsiyor asilarida

boşver sıkıntı yapma bu arada bu anlarının keyfini çıkar son 3 ay çok kötü :(

Neden son üç ay çok kötü :(

akşamları eskisi gibi uyuyamıyosunn, rahat değilsin, bunaltıyo insanı. of bi an önce doğursam diyosun.

Back
X