kızlar evlendikten sonra bilgi edinmek için aile hekımıne gitmiştim ordaki dr da ne zaman bebek istiyorsunuz demısti 1 sene sonra demıstım ozaman hemsıre size her bayanın 10 senede 1 vurulması gereken Tetenoz asılarını yapsın demıstı ordan bana bır kart vermıstı gecen sene hamıle degılken 3 tetanozuda oldum 3-4 ay aralıklı.son 2 kür kalmıstı biri mart 2014-mart2015 i gecıktırmeden gittim mart bitmeden hamıle degılım ama 7 ay evvel kurtaj oldum ve bebek düşünüyoruz ayrıca dr korunmayın kesınlıkle demıstı dedım ordakı hemsırede hamıle olmak istiyorsan bu ay korun sonra kal dedı dedım hayırdır bı sorun olurmu yok ama genede korun dedi kafam karıstı sırada vardı pek ayrıntıya giremedim sımdıde eşim bana kızdı neden ayrıntısınısı sormadın sımdı varsaykı hamıle kaldın düşük felan olmasın dedi dedım 7 aydır olmadı bu aymı olcak ama korktumda olur felan birde düşük riski olmasın diye aranızda bu konuda bilgisi olan varmı ? Yani tetanoz asısı hamılelıgı etkılermı yada ılk ayda sorun olurmu napayım?