Tetanoz aşısı ve test

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
Selam kızlar tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ve 4 lu tarama da kaçıncı haftada yapılıyor? Bi de aşı vurulurken aciyormu

4lu tarama dedgn ayrıntılı ultrason sanırım asiyi oldm geçen hafta hiç bsy hssetmedm vurduğunu bile anlamadm 3 4 gün kolumun ustune yatamadm ağrısı oldu ama herkeste farkli olyms hiç agrimayadablr aşı 6. Ayda yapılıyo ayrıntılı ultrasonda 20 haftada felan

Sağol bitanem, aşı denince kalp atışın hızlanıyor

Saglık ocagında oluyorsun ebe sana 20.hafta gel diyor ilk doz için vuruluyorken hafif sinek ısırıgı derler ya hani o sekilde acıyor. Aksama dogru hafif kolun acıyor ertesi gun kolunu yukarı kaldıramıyorsun ama 1 gun sonra geciyor ilk doz vurulduktan sonra 4 hafta sonra 2.doz için gel diyor seni yönlendiriyor zaten. 2. de kolumda acı hiç çekmedim ben. :) inşallah sende çekmezsin canım.

Selam kızlar tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ve 4 lu tarama da kaçıncı haftada yapılıyor? Bi de aşı vurulurken aciyormu

Bünye meselesi.
Ben aşı olup aynı gün tüm evin camlarını sildim, ne ateşim çıktı ne ağrım oldu.
2.doz da çok rahattı, 3. doz zaten neredeyse 6 ay sonra olacak.
Ayrıntılı tarama ile aşı zamanı aynı döneme denk geliyor, bazı doktorlar önce tarama yapalım daha sonra aşı olun derken, bazı sağlık ocakları önce aşıyı yapıyor, tarama sonraya kalıyor.
İsterseniz durumunuzu doktorunuza danışın, benimki aşıyı tarama sonrası yaptırmamı istemişti.

Ay kızlar sagolun , ben çantamın bi köşesine ebenin yazdiği kağıdı buldum 16. Haftada gel asiya yazmış. Niye erken cagiriyoki korktum.

Gitmeden once doktoruna sor bence kaçıncı hafta gitmeliyim diye?

Kızlar bana ilki için 24.hafta ikinci için 28 de gel dedi. niye o kadar gec dedi hemşire acaba?

20. haftada ilk doz 24. ikinci doz yapılıyor, daha yenı saglık ocagındakı hemsıreye sordum ne zaman gelmem lazım dıye, ayrıntılı ultrasonda bu haftalar arasında yapılıyor, bebegın tum organlarına bakıyorlar ...

Canim kan vermekten daha az acisiz bir islem, buyutme isersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…