Tetanoz asisi

esra92li

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
605
900
53
33
Merhaba arkadaslar..
19 haftalik gebeyim. Ebe 20.haftamda yani haftaya beni asi icin cagirdi. Dr sordum ol dedi. Olacagim tabiki ama internette oyle seyler okuyorum ki yok dusuk oluyormus yok erken dogumu tetiklermis. Biliyorum bunlarin asi ile alakasi yok. Asilama donemine denk gelmis. Ama annelik bu galiba en ufak seylerikafamiza takiyoruz. Boyle bisey duysn var mi? Gebeligimin ilk3 ayinda dusuk riskim vardi. Simdi guzel gidiyor sorun yok.

Evet aşının böyle bir riski oldugunu dusunuyorum ben o yuzden yaptırmıcam

Iki gebeligimde yaptirdim. Bi sorun yasamadim. Yaptirip yaptirmamak sizlerin dusuncesi tabiki ama burada kar-zarar iliskisi kurmakta fayda var. Hadi daha kotu bisey olursa demeden edemezdim ben olsam. Doktorunuz ne diyorsa onu yapin.

Cnm ben oldum diğer iki gebelikte olmadım ama önemli birseymis bunda oldum böbrek bağı sitetil olmayan bir şekilde kesildiğinde bebeğe ölümcül olabiliyor ben bir doz oldum ikinci dokuz gün sonra olucam malum virüste var korktum mikrop kapar göbeği diye çok kişi oluyo olupta bebeğine birşey olan hiç duymadım tabi karar senindir

Tetanoz aşısını hayatınızda sakın es gecmeyin.. vurulun.. İnternete bakarsanız herşey var.. internete bakan kanser bile olur.

Banada aşı için tarıh verdiler araştırdım.
Anne ve bebek içinmiş olurda sezeryan olursa son dk gelişirse diye ve bebek için kordon bağı kesılecek olduğu ıcın gerekliymiş.
bende ilk duyduğumda tetanoz hayatım boyunca oldum mu hatırlamıyorum bile ama katlanacağız artık

Doktorunuza güvenin lütfen. Aklınızda şüphe varsa birkaç doktora daha danışın. Ama aşı olmamak büyük bir risk

Aşı düşüğe sebep oluyor diyenler acaba tetanozun nekadar ölümcül oldugundan haberdar mı? Yani bu asilarin dusuge sebep oldugunu vs bunca bilim insani kesfedemiyor anlayamiyor ama herseyi bilen bir kesim var onlar hemen anliyor. Canim sen doktorunu dinle eger boyle bir risk olsa aile hekimleri bunca gebeyi niye asilasin. Kaostan beslenen bir kesim var maalesef.

Tetanoz aşısını hayatınızda sakın es gecmeyin.. vurulun.. İnternete bakarsanız herşey var.. internete bakan kanser bile olur.
O konuda cok haklisiniz en ufak ağrıda bile hayatınızdan endişe duyun gibi yazılar var :))

Iki gebeligimde yaptirdim. Bi sorun yasamadim. Yaptirip yaptirmamak sizlerin dusuncesi tabiki ama burada kar-zarar iliskisi kurmakta fayda var. Hadi daha kotu bisey olursa demeden edemezdim ben olsam. Doktorunuz ne diyorsa onu yapin.
Dr.um kesinlikle yaptir dedi. Sadece dogum icin degil eline ppasli civi batar olursun risk sonucta. Yaptircam.

Aynen. Asi karsiti degilim ama bu gebelik o kadar garip bi donemmis ki her seyi kafaya takiyormusuz. Yaptiricam ama insanlarin bu soylemleri beni kasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…