Tetanoz aşısı

ben sağlık ocağındaki ebenin yalancısıyım :D
tabi bi doktora sormakta yarar var...
detayları ne olursa olsun ihmal etmemeli bence

sağlık ocağında hemşire bana dr.un tetenoz aşısı ol dediğinde gel demişti.benm dr. bana geç söylemiş sağlık ocağına gittiğimde başka bir hemşire geç kalmışsın dedi ama ben yaptırdım cuma günü 2.doz yapıldı 3. 6 ay sonra dendi,aşı kartı veriyrlar zaten.3 gün kesin ağrı,sızı ,güç kaybı,üzerine yatamama oluyr benm bugün bile acıyr yani

20-24.haftalarda oluormus cnm bana doktorum gec söyledı 22 ve 26.haftalarda oldum... cok gecıkmeden ol cnm asını

canım bende 25+1 günlük hamileyim ilkini 20.haftamda yaptırdım ikincisinide cuma gün yaptırdım istersen ihmal etme gerekli bişey olsa istemezlerdi yinede sen bilirsin güzelim

ben bu sabah yaptrıdım 25+2 bana kendi söledi bu dönemde gelmemi hemşire lise de yaptırdıgım için sadece 1 doz yaptı yeterli dedi yapplmış nede olsa dedi :D ama ihmal edilmemesi gereken bi durum ki her hamile beni gördümü aşılarını yaptır ihmal etme die sölüolar :D :D :D

doktoruna sordun mu cnm.. banada ol dememıstı ben arkadasımdan dıuyunca doktoruma söyledım oda aa ol tabı dedı :))) o yuzden 2 hafta gec oldm asılarımı...

doktorr banada sölemedi bana sağlıkocagında ki hemşere dedi 6. ayda gel yaptır dedii

ben ilk hamileliğimde olmuştum(2 yıl önce) tekrar gerek varmıdır acaba

canım yaptırmış oldugumuz aşıların belli bi sene vucudu koruo die biliorum hatta bana lisede oldugum için tek 1 doz yaptırdı normalde herkezz 2 doz yaptırıoo sen nie bi sor sağlıkocagındaki hemşereye ne yapcam die allah korusunn .. ne olur olmaz o aşılar koruoo

Back
X