Tetanoz olayı kızlar yardim

Bilgileriniz için sağolun. Hepsini değerlendireceğim. Kesin yaptırıcam veya yaptirmicam demiyorum su an. Doktorum son muayenede ol dedi. Ben de bi dahaki muayeneye kadar olmayıp doktoruma bir kez daha soracağım. Detaylı şekilde. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık güzel omur versin..

ikimize denk geldi heralde bu ilgisiz ebeler sinir ediyor beni cevremdeki herkes surekli aranirken benimki bi kere aramadi ya.. ilk dozu kendim gidip yaptirdim ikinci icin aramadi bile ben de gitmedim.. doktorum da illa yaptir demedi.. sikayet edebilecegim bi yer olsa gidip edicem yani o derece..

Canım beni cuma günü aradılar
Yarın aşıya gideceğim
Demek ki unutmamislar

kizlae merhaba 17 haftalık hamileyken sağlık ocağında “gelmişken aşını yapalım” dediler. Hareketlerini hissediyor Musun diye sorduklarında yeni yeni deyince o zaman 18. Haftadan sonra gel dediler. Su an 19. Haftadayım. Bugün gitmeyi olmayı planladım ama bebeğimin hareketlerinde azalma var iki gündür. Tamamen kesilme yok ama o kadar az ve o kadar güçsüz ki eskiye göre. Ben şimdi gidince bunun üzerine ağır gelecek o asi bisey olacak bebeğime diye korkuyorum. Bi de biraz araştırdım çoğu kişiyi ne güzel 6. Ve 7. Ayda yapmışlar aşı. Ağır olsa bile bebek daha büyükken kendini toparlamisken yani. Bunun süresi sizce de 18. Hafta midir ? Beklemek istiyorum bebeğimin hareketlerinin artmasını donem donem yapıyor boyle. Ama hassas olduğu bi zamansa ağır bi asidan etkilenmesinden korkuyorum doğal olarak. Lütfen yardım edin :KK43:
ya ben 16+4 deyim daha hiç hissetmiyorum, endişelenmeli miyim ?

Back
X