Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tetanoz aşısı yaptırdınızmı? Doktorum 20. haftadan sonra yapılması gerekir dedi bende dün difteri tetanoz ikisini karışık yaptırdım. 1 ay sonra gene yapılacakmış.
ya arkadaşlar benim doktorum cumartesi gittim tetenozla ilgil bişey demedi bir dahaki randevumuz ağustos 2de dedi bebişim 26 haftalık falan olucak o zamada şeker testi yapılacakmış :sm_confused: acaba doktorum unuttumu hatırlatsammı ne zamanlar yapılmalı bu aşı geçmi kalırız 1 ay sonraya
ya arkadaşlar benim doktorum cumartesi gittim tetenozla ilgil bişey demedi bir dahaki randevumuz ağustos 2de dedi bebişim 26 haftalık falan olucak o zamada şeker testi yapılacakmış :sm_confused: acaba doktorum unuttumu hatırlatsammı ne zamanlar yapılmalı bu aşı geçmi kalırız 1 ay sonraya
duygumutlu bence hatırlat doktoruna önemli bi aşı benim bildigim benim doktorum her gittigimde söyledi ben 18 haftalıkken 1. vuruldu sağlık ocagında yapıldı bir kart veriyolar bir ay sonra tekrar gel dedi hemşire toplamda 5 defa yapılacak sanırım bu aşı