Gebeliğe Hazırlık Tetkik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhaba hanimlar 7 aydir planli ovulasyon testiyle gebe kalmak icin ugrasiyoruz ama esimde hiz problemi cikti , 2 aydir takviye kullaniyoruz bi ilerleme kaydedemedik , 3 ay gecmek bilmedi doktorumuz 3 ay kullanin dedi , bn kadin doguma gttim ama normal ultrasonla bakti doktorum iyi dedi skntı yok dedi kist vs hicbise olmadi adet duzenszligimde yok ama onun disinda amh , vajinal ult , rahim testi vs yapilmadi , doktorumla gorustum esimdeki skntyi anlattim bn npmaliyim dedim suanlik bkle dedi ama icim icimi yiyo acaba bn de de mi sknti var diye , szce tetkiklerimi yaptrmali miyim ? Yoksa esimin degerlerini mi beklemeliyim , esinde ileri hiz prob olup gebe kalan var mi ? Psik bozuldu yardim lutfen

Vajinal ultrason, amh niye bakilmadi onu anlamadim.

Bilmiyorum bkmadi doktorum , hastane degisikligi yaptim gidip yaptiricam ama doktora ne dicem bilmiyorum
Ben daha once hic vajinal ultrasonla bakilmadim, amh de bakilmadi. Şu kadar aydir hamile kalamıyorum. Kontrole geldim diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…