Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayağıma dirgen ucu girdi 2 3 cm ucu paslı falan değildi ama demir sonuçta ben de korkuyorum kanadı bir de en son 13 yaşında aşı oldum şimdi 18 yaşındayım olmuş muyumdur?? köydeyim şehire gitmem zor
Ayağıma dirgen ucu girdi 2 3 cm ucu paslı falan değildi ama demir sonuçta ben de korkuyorum kanadı bir de en son 13 yaşında aşı oldum şimdi 18 yaşındayım olmuş muyumdur?? köydeyim şehire gitmem zor
Ayağıma dirgen ucu girdi 2 3 cm ucu paslı falan değildi ama demir sonuçta ben de korkuyorum kanadı bir de en son 13 yaşında aşı oldum şimdi 18 yaşındayım olmuş muyumdur??
24-48 saati geçmeyin derim. Nette 72 saate kadar diyor ama beklemeyin bence, yarın sabah ilk iş olun. Bilgim eksik olabilir, siz de araştırın saatleri…
24-48 saati geçmeyin derim. Nette 72 saate kadar diyor ama beklemeyin bence, yarın sabah ilk iş olun. Bilgim eksik olabilir, siz de araştırın saatleri…