- 29 Eylül 2013
- 36
- 1
- 18
- Konu Sahibi catladylelli
-
Merhaba kizlar!
Bugun aglayarak doktora gittim, sivilcelerim aldi basini gidiyor...
Yuzumde 5 tane aktif sivilce ve birsuru izler var (kirmizi leke)
Sirtim cok daha kotu.. Kollarima ve karbima kadar dagildi.
Biktim artik bu sivilcelerden, 10 senedir var, bazen duzeldigini zanedrken birden cogaliyor.
Bugun doktor bana tetracykline (antibiotik hap) verdi 3 ay kullancakmissim, ayni zamanda clindoxyl verdi.
Benim sorum bu tetracyklin uzun vadeli bir cozummu? Yoksa sadece kullandigin vakitmi sivilceleri yok ediyor.
Antibiotikkin zararli oldugu icin, temel cozum olmayacaksa atmamaya karar verdim.
Lutfen deneyenler tecribelerinizi yazin! Ozellikle tamamen bu haplar sayesinde kurtulanlar yazsin.
Cogu haplari birakdikdan sonra sivilcelerin geri geldigini yazmislar, umarim baziniza da temel cozum olmusdur.
Simdiden tessekurler
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım kesinlikle uzun vadeli çözüm değil ben kendimi bildim bile sivilce sorunu yaşıyorum ve verilen klasik 3-5 antibiyotik var onlara da sivilceler bağışıklık kazanıp bi dönem sonra etki etmiyo
bende tetrodox basta iyi gelmişti geçti sonra doktora bile gitmeden iyi gelmişti diye rastgele eczaneden alıp içmeye başladım. Öyle kötü olduki yüzüm sivilce yapan bakteriler ilaca direnç kazanıomuş tabi ben bunu sonradan öğrendim
bu kötü dönemi 6 aylık azitro tedavisiyle aştım. Ha şimdi nasıl yüzün dersen yine başladı sivilcelerim antibiyotik almamaya karar verdim gittiği yere kadar bakalım.
Geçmiş olsun
Seni çok iyi anlıyorum lanet sivilceler geldi mi gitmek bilmiyor bide o iğrenç kırmızı izleri yok mu ömrümü yediler resmenCevap yazdigin icin tesekur ederim.
Bende almama karari verdim ama bakalim, sivilcelerim azdimi caresizlikden ne yapacagimi bilmez oldum.
Merhaba kizlar!
Biktim artik bu sivilcelerden, 10 senedir var, bazen duzeldigini zanedrken birden cogaliyor.
Bugun doktor bana tetracykline (antibiotik hap) verdi 3 ay kullancakmissim, ayni zamanda clindoxyl verdi.
Benim sorum bu tetracyklin uzun vadeli bir cozummu? Yoksa sadece kullandigin vakitmi sivilceleri yok ediyor.
Antibiotikkin zararli oldugu icin, temel cozum olmayacaksa atmamaya karar verdim.
Lutfen deneyenler tecribelerinizi yazin! Ozellikle tamamen bu haplar sayesinde kurtulanlar yazsin.
Cogu haplari birakdikdan sonra sivilcelerin geri geldigini yazmislar, umarim baziniza da temel cozum olmusdur.
Simdiden tessekurler
Merhaba kizlar!
Simdiden tessekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?