TEVFİK SOZEN mi ?

melodiezgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
75
13
38
30
kızlar ameliyat olucam sizce tevfik sozen mi? Yorumlari alalım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr.Tevfik Sözen Neden mi?
Sizi dinliyor.En makul şekilde olabilecek yada olamayacak herşeyi açıklıyor.Sempatik.İyimser.Güven veren bir yönü var ki ben 12-13 doktor görüşmesinden sonra kendisini beklemeye karar verdim.Size asla rant yada maddi olarak yaklaşmıyor.
Süreçle ilgili anlattıklarından farklı hiçbirşey yaşamıyorsunuz.olan şeyler morarma şişme vs.dediği süreçte geçiyor.Çoook öncelerden tanıdığınız bir arkadaş gibi hissediyorsunuz.İşine ve alanına hakim bunu her açıklamasında her konuşmasında hissettiriyor.
Ayrıca K.B.B doktoru ama bunun yanında yüz estetiği ile ilgili yurt dılında eğitimler alıyor araştırdım biliyorum
Ve bu yüzden burun ameliyatı yanında derin plan yüz germe amrliyatı da oldum.Burun estetiğinde ultrasonic rinoplasti yapıldı. Piezo denen alet ile kemikler kesildi. O yuzden morarma az oldu. Yüzde ise derin plan yüz germe denen yüzdeki sarkmayı tam düzelten işlem yapıldı. Normalde bu işlem daha cok tecrübe gerektiriyor. Türkiye bu isi yapan yok. Dünyada da sayılı. Su an piyasada yüz germe yapanlar cildi geriyor ve doğal görüntü olmuyor. Gergin duruyor.
Sonuç 10 yaş fark attım yüz ovalim şekillendi sarkık yanaklarım gitti gıdı yok oldu
Burnumu çok seviyorum nefes alışım mükembel
Mutluyum&Sağlıklıyım&Kendimi iyi hissediyorum.Bütün bu duygulara değer.
Bence Dr.Tevfik Sözen...

Teşekkür ederim.Yapılacak işleme göredir muhtemelen bilmiyorum.Görüştüğünüzde yada muayenede netlrşir.

Ozan bitik derim. çok ilgilidir hastasıyla arkadaş gibi ilgilenir. Çok güzel bilgi veriyor bilgisayarında iPad inde öncesi sonrası fotoğraflar gösteriyor. Eğer imkansızı istiyorsak çok güzel bilgilendiriyor☺️ Ben kendisine hacetyepedeykende gitmiştim muayenehanesinede gittim. İkisinde de özel muayene oldum. Burun ve meme ameliyatı oldum. Çook güzel bir muayehanesi var. Çocukları da düşünmüş Kızımı da götürdüm kızım oyuncaklarla oynadı baya oyalandı. Ameliyat sonrası sabırla tüm sorularımızı cevapladı güven verdi. Görüştüğümüz çoğu doktor ücretsiz muayene ediyordu ama ozan hocanın muayehanesinde ameliyattan önce muayene ücreti ödedik. Şimdi düşünüyorumda muayene ücreti mantıksız gelmiyor bana. ameliyat olmadan önce o kadar çok soru sordukki çok detaylı konuştuk birsürü resim gösterdi. Muayenede ciddi zaman ayırdı kısacası

Anlattiginiz kisi ozan bey olamaz . Sanırım yanlış insandan bahsediyorsunuz ben ozan beye hem göğüs hem yağ enjeksiyonu ,hemde blorofoplasty yaptırdım defalarca görüştük 15 yıldır tanır ve botoks ve dolgunu da ona yaptirdigimdan yilda en az iki kez görüşüyoruz .gayet kibar, anlayışlı ve işinde çok iyidir .Bu tip yorumlardan etkilenmeyin bence gidip muayene olun kendiniz görün .ayrıca cv lerine bakın doktorların .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X