tevfik sözen

Ben de ameliyat oldum, çok memnun kaldım. Ablam da Tevfik Beye ameliyat olmuştu, o da memnun. Ben de doktorum. Hastalarına karşı ilgili ve saygılı bir cerrah.

Geçen yıl mayıs ayında Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Öncelikle kendisi kbb alanında çalışmaktadır. Ben kendisine hem estetik hem de burun kusurum için ameliyat oldum. Ameliyat sonrası tüm soru ve sorunlarımla güler yüzlü ve sabırlı bir şekilde her zaman yardımcı oldu. Estetik açıdan doğal ve eskisine oranla çok iyi bir burnum var artık. Kendisi ile ameliyat öncesinde bir görüşmem olmadığı halde ameliyat sonrasında Tevfik bey ile bu sürece başladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Eda Ö.

teşekkür ederimmm yarın muayene gidip ben de ameliyat olcamm bi ücret oluyormu ne kadarrr??:49::49:

başarılı bi ameliyat geçirdim yüzüm hala şiş bugün 4. gün daha da uzun sürecek gibi...

:46::46::46:

ameliyat için bi ücret ödeniyor mu bilgi verilmedi bana?

Muayene ya da ön görüşme ücretinden söz ediyorsunuz muhtemelen...Çünkü estetik ameliyatı devlet hastanelerinde bile ücretsiz yaptıramazsınız. Yazım yanlışı yoksa, o halde biri size yanlış bilgi vermiş olmalı...

geçtiğimiz günlerde Tevfik Bey'e bende ameliyat oldum.gercekten alanında uzman ve cok başarılı bir doktor.ameliyat öncesi ve sonrası cok ilgili.işini de gercekten cok severek yapıyor.sormak istediğiniz bir şey olursa ister Tevfik Bey'le ister ameliyatla ilgili hr türlü sorularınıza cevap vermeye hazırım.

bende 3 hafta oldu Tevfik beye ameliyat olalı.Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası desteğini hiç esirgemeyen bir doktor.Kendisi kbb uzmanı ve rinoplasti konusunda çok deneyimli.Ben çok memnun kaldım ameliyattan ve yeni burnumdan.

Geçen yıl mayıs ayında Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Öncelikle kendisi kbb alanında çalışmaktadır. Ben kendisine hem estetik hem de burun kusurum için ameliyat oldum. Ameliyat sonrası tüm soru ve sorunlarımla güler yüzlü ve sabırlı bir şekilde her zaman yardımcı oldu. Estetik açıdan doğal ve eskisine oranla çok iyi bir burnum var artık. Kendisi ile ameliyat öncesinde bir görüşmem olmadığı halde ameliyat sonrasında Tevfik bey ile bu sürece başladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Eda Ö.
Kesinlikle size katılıyorum .ben de Tevfik beye ameliyat oldum cok cok memnun kaldım Tavsiye ederim

Selam .. Ben tevfik beye amelyat oldum memnunum hastalarıyla çok ilgilenen işini düzgün yapan nadir doktorlardan biri onunla iletişime geçseniz o size en doğrusunu en güzel şekilde anlatır çekinmeyin .. yaklaşık 2 aydır amelyat olalı baya iyi durumda herkes tarafından da beğeniliyor .. Yine olsa yine yaparım .. :)

Back
X