- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
- Konu Sahibi 06crazyim06
dualarınızı eksik etmeyin kızlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah yardımcın olsun emin ellerdesin korkma umarım hersey istediğin gibi olur:)
inşallah istediğin gibi güzel bir burnun olur![]()
efnancım teşekkür ederimm dün heyecandan uyuyamadım salı gecesi nolur artık bilemiyorum)
Ben de ameliyattan önceki gece hic uyuyamamistim..
efnan ameliyat günü tahliller için aç karnına mı gidiliyor
allah yardımcınız olsun inşallah sonuç istedıgınız gıbı olur.bırde lutfen amelıyattan sonra sadece burnunuzunbıle olsa (daha once resım paylaşmıyacagınızı yazmıştınız,yuzunuzu gostermeden) oncesı ve sonrası resılerını paylasın karar verme aşamasındayım ve cok kararsızım
hadı bakalım hayırlısıyla gır cık hıc korkma her sey cok guzel olucak dıye dusun :)
zaten ameliyat gününe odaklanmıyorum hel_in sonuçta istediğim bir şey oyüzden işim önce allaha sonra doktora kaldı :)dualarım bu yönde allah hepimizin yardımcısı olsun
teyfık beye ne ıstedıgını ıyı aktar amelıyat gnu hazırlarken senı
amelıyat cok kolay onemlı olaan sonrası ve ıyı bakım :)
v pıjaama onerırım ya da dugmelı olsun kafandan rahat gecsın
pıpet havlu pecete
ıc camasırı kımlıgını unutma
bıde odanız ozelse buzdolabı vardır buz zıncırı varsa evden gotur :) hastanenın ımkanları varsa ne ala :)
hel_in teş.ederim önerlerin için teş.ederim
ve allahın izniyle son saatler...
ve allahın izniyle son saatler...
Bol şans canım umarım istediğin buruna kavuşursun:)
kızlar ameliyatımı oldum evindeyim dinleniyorum çok şükür ağrım ve morarmam yok denecek kadar az bakalım en önemli aşamalardan birini de çok şükür atlattık