tevfik sözene çarşamba günü ameliyat oluyorum

dualarınızı eksik etmeyin kızlar:)

allah yardımcınız olsun inşallah sonuç istedıgınız gıbı olur.bırde lutfen amelıyattan sonra sadece burnunuzunbıle olsa (daha once resım paylaşmıyacagınızı yazmıştınız,yuzunuzu gostermeden) oncesı ve sonrası resılerını paylasın karar verme aşamasındayım ve cok kararsızım

allah yardımcınız olsun inşallah sonuç istedıgınız gıbı olur.bırde lutfen amelıyattan sonra sadece burnunuzunbıle olsa (daha once resım paylaşmıyacagınızı yazmıştınız,yuzunuzu gostermeden) oncesı ve sonrası resılerını paylasın karar verme aşamasındayım ve cok kararsızım

tanem06 bütün süreci tüm samimiyetimle anlatırım merak etme

hadı bakalım hayırlısıyla gır cık hıc korkma her sey cok guzel olucak dıye dusun :)

zaten ameliyat gününe odaklanmıyorum hel_in sonuçta istediğim bir şey oyüzden işim önce allaha sonra doktora kaldı :)dualarım bu yönde allah hepimizin yardımcısı olsun

zaten ameliyat gününe odaklanmıyorum hel_in sonuçta istediğim bir şey oyüzden işim önce allaha sonra doktora kaldı :)dualarım bu yönde allah hepimizin yardımcısı olsun

teyfık beye ne ıstedıgını ıyı aktar amelıyat gnu hazırlarken senı

amelıyat cok kolay onemlı olaan sonrası ve ıyı bakım :)
v pıjaama onerırım ya da dugmelı olsun kafandan rahat gecsın
pıpet havlu pecete

ıc camasırı kımlıgını unutma

bıde odanız ozelse buzdolabı vardır buz zıncırı varsa evden gotur :) hastanenın ımkanları varsa ne ala :)

teyfık beye ne ıstedıgını ıyı aktar amelıyat gnu hazırlarken senı

amelıyat cok kolay onemlı olaan sonrası ve ıyı bakım :)
v pıjaama onerırım ya da dugmelı olsun kafandan rahat gecsın
pıpet havlu pecete

ıc camasırı kımlıgını unutma

bıde odanız ozelse buzdolabı vardır buz zıncırı varsa evden gotur :) hastanenın ımkanları varsa ne ala :)

hel_in teş.ederim önerlerin için teş.ederim

Back
X