Doğuma Hazırlık Teyze oluyoruuuuummmm :)))) Ablama hediye kitap ne alabiliriim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Eurybiaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
58
11
8
29
Merhabalar bugün çok güzel bir haber aldım. Çok şükür teyze olmaya adayım :) Ablam okumayı çok sever ben de ona bir sürü kitap almayı düşünüyorum. Kitap önerisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Bütün doğum yapmış arkadaşlarım bana "Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler" kitabını tavsiye etti. Ayrıca hamile yogası hocam "İçgüdüsel Doğum" kitabını tavsiye etti, anneyi psikolojik olarak normal doğuma hazırlıyormuş. Ben ikisini de almayı düşünüyorum.

Bütün doğum yapmış arkadaşlarım bana "Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler" kitabını tavsiye etti. Ayrıca hamile yogası hocam "İçgüdüsel Doğum" kitabını tavsiye etti, anneyi psikolojik olarak normal doğuma hazırlıyormuş. Ben ikisini de almayı düşünüyorum.
Sagol canim :)

Merhabalar bugün çok güzel bir haber aldım. Çok şükür teyze olmaya adayım :) Ablam okumayı çok sever ben de ona bir sürü kitap almayı düşünüyorum. Kitap önerisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Canım Adem Güneş in kitaplarını alabilirsin. Ama önce yazılarını sen oku ablan goruslerini beğenir mi dusun. Sonra al. Ayrıca çok güzel günlükler var. Bebekler için. O da çok güzel bir hediye olabilir :)

Yani erken belki ama ben bana alınsa acayip mutlu olacağım bir seti önereyim sana;
Harvey Karp'ın tam adını hatırlayamadığım 'Mahallenin en mutlu bebeği' tarzında bir ismi olan kitap+cd seti var. Çok kısa bir süre inceleme fırsatı bulmuştum.
Uyku yönetimi, kolik gibi konularda Harvey Karp mükemmel bir doktor.
Bence doğum sonrası için ablana çok yardımcı olur. :)
Hayırlı olsun canım :)

Back
X