Teyze oluyurum ama ??????

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Merhaba arkadaşlar
Benden 2 yaş küçük kardesim hamile
Çok sevindik ailecek
Ama bazı kendini bilmezler anneme "diger kizın niye getirmiyor yok kısır mı yok bilmem ne
Kafayı yemiş hepsi ya
Alısmışlar 3 ay sonra hamile kalmaya
Çünku hayattatki amaçları evlenip kös kös oturmak bebek getirmek gün yapmak vss
Moralimi bozuyor bunlar
Bunları diyenlerin çocukları da Allaha emanet yaşyolar

Cevap vermyrum hiç birine
Niye sordunuz diyorum
Neden merak ettiniz diyorum
B@şka neler soyleyebilirim gıcık olamalrı için
Tessekkürler

Merhaba arkadaşlar
Benden 2 yaş küçük kardesim hamile
Çok sevindik ailecek
Ama bazı kendini bilmezler anneme "diger kizın niye getirmiyor yok kısır mı yok bilmem ne
Kafayı yemiş hepsi ya
Alısmışlar 3 ay sonra hamile kalmaya
Çünku hayattatki amaçları evlenip kös kös oturmak bebek getirmek gün yapmak vss
Moralimi bozuyor bunlar
Bunları diyenlerin çocukları da Allaha emanet yaşyolar

Cevap vermyrum hiç birine
Niye sordunuz diyorum
Neden merak ettiniz diyorum
B@şka neler soyleyebilirim gıcık olamalrı için
Tessekkürler

"Biz çocuğu henüz düşünmüyoruz" bu kadar basit.

Ayrıca kısır olunca noluyo yani :KK11: dünyaya bebek getirince en mükemmel insanlar biz olmuyoruz. Şuan iki oğlum var rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah ama kimse de madalya takmadı yani doğurduk diye.
Takma kimseyi doğurunca nolacak ki de ? Soranlara ya da siz.niye doğurdunuz ki de tıka lafı ağızlarına :KK50:

Tek çocuğum var benim de ısrarla neden ikincisi yapmadığım soruyorlar .Bir gün ev toplantısında sıkıştırıyorlardı bir tanesi de takmış habire laf sokuyor bir iki derken çocuk konusuna getirdi lafı kendisinin bir buçuk yaşında bebeği var karnı burnunda yine.En son dayanamadım köpek miyim ben her sene doğurucam dedim sustular daha bir şey demediler.Sen doğursanda susmayacaklar onların dertleri başka.

Bir laf var bildin mi? Milletin ağzı torba değil ki büzesin :)
Çocuk olsa ikinciyi ikinci olsa üçüncüyü sorarlar. Soracak laf edecek konu bitmez bizim hanım ablalarda. O yüzden boş verip herkese "Hayırlısı Allah'tan" demeyi tercih et derim ben. Millete lafta yetişmez.

Bu insanlar neden biz bekar kızlarla kafayı bozmuş? 20 'li yaşlara gelmeyegör tasası alemi alıyor. Bende bıktım ne zaman evleniyorsun muhabbetlerinden

Benim bi küçüğümün 2, en küçüğümüzün 1 çocuğu var, ikincinde yolda, ablamında bir kızı var, soruyolar durmadan, çocuk da çocuk eee benim yaş 38, emekli olunca bakıcam diyorum daha var:))) insanlar patavatsız geçtiğimiz Pazar öğrendim küçük kardeşimin 2. Hamileliğini , haber yayılınca öbür kardeşim arıyo ablaaaaa ben 3.yü yapıcam senden ne zaman haber alıcaz diye, hususi bunu söylemek için arıyo yani:)))) be hödük kardeşim bilmiyomusun sağlık sorunlarımı, be edepsiz, beyinsiz deyiverdim:))) insanların ayarı yok, takmayacaksın , ben diyorum bizim ailenin kısırı da benim nolcak kardeş diye, ti ye alıyorum artık:))))

Benim bi küçüğümün 2, en küçüğümüzün 1 çocuğu var, ikincinde yolda, ablamında bir kızı var, soruyolar durmadan, çocuk da çocuk eee benim yaş 38, emekli olunca bakıcam diyorum daha var:))) insanlar patavatsız geçtiğimiz Pazar öğrendim küçük kardeşimin 2. Hamileliğini , haber yayılınca öbür kardeşim arıyo ablaaaaa ben 3.yü yapıcam senden ne zaman haber alıcaz diye, hususi bunu söylemek için arıyo yani:)))) be hödük kardeşim bilmiyomusun sağlık sorunlarımı, be edepsiz, beyinsiz deyiverdim:))) insanların ayarı yok, takmayacaksın , ben diyorum bizim ailenin kısırı da benim nolcak kardeş diye, ti ye alıyorum artık:))))

Dısardan gelen koymazda aileden gelen daha cok koyar insana ... ama siz yinede iyi kaldiriyorsunuz

Ben bir gün 'çocuk yapsanıza ya' diyen birine 'ben doğurunca sen mi bakacaksın?' demiştim de orada kapanmıştı konu. Kendisi 19 yaşında evlenip hemen hamile kaldı. Zihniyet belli yani. Çok da takılmamak ama lafı da yapıştırmak lazım.

Ne mantıkla söyleyebiliyorlar anlamıyorum gerçekten.

Ablam yeni evlendiği zaman(2-3 ay civarı) komşunun biri anneme 'çocuk yok mu daha olmuyor mu?' diye sormuştu. Kahkahayı basmıştım valla.

Back
X