S shinox Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Haziran 2011 2.115 972 163 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shinox #1 Kızlar doğuma iki ay kaldı isim olarak ela düşünüyorum.sizce nasıl?önerilerinizi bekliyorum.
white_butterflies Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 616 19 68 Ankara 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shinox #2 shinox .!.: Kızlar doğuma iki ay kaldı isim olarak ela düşünüyorum.sizce nasıl?önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :)) Ben de kızım olursa Ela koymak istiyorum bence çok güzel bir isim.
shinox .!.: Kızlar doğuma iki ay kaldı isim olarak ela düşünüyorum.sizce nasıl?önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :)) Ben de kızım olursa Ela koymak istiyorum bence çok güzel bir isim.
M masal2014 Guru Kayıtlı Üye 14 Ocak 2014 2.490 388 398 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shinox #3 shinox .!.: Kızlar doğuma iki ay kaldı isim olarak ela düşünüyorum.sizce nasıl?önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş =) Ela güzel isim ama şöyle de koyabilirsin; Zeynep Ela... İsim analizi yapan uzmanların dediğine göre Zeynep ismindekiler çok şanslı ve zeki oluyorlarmış.. isimler insanı çok etkiler canım =)
shinox .!.: Kızlar doğuma iki ay kaldı isim olarak ela düşünüyorum.sizce nasıl?önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş =) Ela güzel isim ama şöyle de koyabilirsin; Zeynep Ela... İsim analizi yapan uzmanların dediğine göre Zeynep ismindekiler çok şanslı ve zeki oluyorlarmış.. isimler insanı çok etkiler canım =)
S shinox Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Haziran 2011 2.115 972 163 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shinox #4 white_butterflies .!.: İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :)) Ben de kızım olursa Ela koymak istiyorum bence çok güzel bir isim. Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım.ela, arapça güzeli temsil edenmiş.
white_butterflies .!.: İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :)) Ben de kızım olursa Ela koymak istiyorum bence çok güzel bir isim. Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım.ela, arapça güzeli temsil edenmiş.
S shinox Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Haziran 2011 2.115 972 163 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shinox #5 masal2014 .!.: Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş =) Ela güzel isim ama şöyle de koyabilirsin; Zeynep Ela... İsim analizi yapan uzmanların dediğine göre Zeynep ismindekiler çok şanslı ve zeki oluyorlarmış.. isimler insanı çok etkiler canım =) Genişletmek için tıkla... sağol canım.ben iki isimi fazla buluyorum.o yüzden tek isim koymayı düşünüyorum.önerin için de ayrıca teşekkürler.
masal2014 .!.: Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş =) Ela güzel isim ama şöyle de koyabilirsin; Zeynep Ela... İsim analizi yapan uzmanların dediğine göre Zeynep ismindekiler çok şanslı ve zeki oluyorlarmış.. isimler insanı çok etkiler canım =) Genişletmek için tıkla... sağol canım.ben iki isimi fazla buluyorum.o yüzden tek isim koymayı düşünüyorum.önerin için de ayrıca teşekkürler.
ruhiahenk sosyalleşmeye geldim tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 14 Kasım 2013 2.353 439 198 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shinox #6 gülbeşeker