teyzem buyuk dusmanım yardım bacılarım

teyzem dusmanım yardım

• yokmus gıbı davranayim

OY: 0 0,0%
  • hiçbiri

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

haticecash

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
6
0
1
Ağrı
benım bır dusmanım var teyzem hakıkı kısı ben 18 yasındayım teyzemle sureklı laf sokuyoruz bırbırımıze ama ben haklıyım kendımce benım onun numarasını erkeklere verdıgımı dusunuyor normalde hıc oyle bısey aklıma gelmedı. sureklı ıftıra falan anlatsam ıkı yıl bıtmez. oyle boyle derken annemın hatrı ıcın bısey demıyorum sonra ogrendım kı bukemedıgın elı opeceksın dedım kı kendı kendıme bosver kafana takma sana bakıpta catlasın bazen o gelıyor bıze bız gıdıyoz oraya havamı attıyorum bazen laf sokuyor bende nefret edıyorum ondan ben tesetturlu bırıyım asla cıkmıyorum erkeklerle aMA O TAM TERSINI DUSUNUYOR ona gore tum kızlar edepsız oye dıyor o lafı bana atıyor allah bılıyor sızce arkadaslar ne yapım ve nasıl kıskandırım ne yapımde catlasın eger bır hatam olduysa uzur dılerım bazı arkadaslar benı haksız gorebılır ama yazamıyacam seyler var ancak ceken bılır lutfen yardımcı olunuz ALLAH RAZI OLSUN

Umursama bence.
Bir insanı sinir etmenin en iyi yolu onu yok saymaktır.
Sinirin de bozulmaz böylece onun söylediği laflara.
Yok say gitsin.
Zamanla düzelir inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O yokmus gibi davran soylediklerini duymazdan gel haklisin teyze de gec bak bakalim nasl sinir olup cildiriyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umursama bence.
Bir insanı sinir etmenin en iyi yolu onu yok saymaktır.
Sinirin de bozulmaz böylece onun söylediği laflara.
Yok say gitsin.
Zamanla düzelir inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaten yok sayıyorum canım bugunde eve gelecek ama hıc takmıyacam zaten bısey konustumda sureklı benı yalanlıyor dıyor kı yok canım hayır canım oyle degıl falan dıyor ama annem benı hep dogruluyor dıyorkı evet hatıce dogru soyluyor yerınde duruyor mors oluyor cevabın ıcın tesekkur:1:

canlarım bıraz fıkır verınde onu catlatım benı gorunce yok oksun:47:
Teyzen kaç yaşında seninlemi yaşıt peki,birbirinize sürekli laf sokuyormuşsunuz zaten ,şimdi onu kıskandırmak için birşeyler yapsanız yine oda sizi kıskandırmak için bir takım olaylar yapabilir ve finalde yine birbirinize laf sokmalarınız devam eder,teyzen sana laf sokup sürekli ters ters konuşursa hiç cevap verme onu takmıyormuş gibi yap bir süre sinir olabilir ama sonra sizinle uğraşmaktan bıkar,peki siz kendime göre haklıyım diyorsunuz büyük ihtimalle oda böyle düşünüyordur ben haklıyım X suçlu diye,telefon olayından bahsetmişsiniz neden böyle bir düşünce içine girdi teyzeniz.

teyzem 40 yasında telefon olayı guya erkeler onu aramıs benım adımı vermıs demıs kı hatıceyı aramısız bunuda anneme soyledı ıftıra ıste soyleyemdım bır suru olay var ben mesela bısey desem hemen benı sınır etmek ıcın tersını soyler. mesela sureklı yemek pasta tatlı yapıyorum oda gorunce cekemıyor bır ara bıze geldı dedıkı annemın yanında canım sız cok gosterıs yapıyorsunuz ben senın teyzenım kotulugunu ıstemıyorum dedı sırf annem desın bak teyzenız sızı dusunuyor o kadar cok sey varkı yazacak vakıt yok ıcımı rahatlamak ıcın paylastım boyle bısey kımseye anlatamdım benden bır yas kucuk kardesım var oda kız oda teyzem olacak kısıden nefret edıyor o benım arkamda hem kardesım hem sırdasım

Back
X