• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzem canimi sıkıyor

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Kizlar teyzem esimin ailesiyle araci. Onlari bana teyzem onerdi cok iyi insanlar vs diye bizde kabul ettik. Neyse ben gurbete gelin geldim burada teyzelerimden baska kimse yok. Kafa dengi insanlar degil ama srverim kötulugumi istemezler arkamdan konusacak insanlar degil ama yuzume pat pat herseyi soylerler. Karakterleri bu sekilde annemde dahil. Sinsilik art niyet yoktur insanij yuzune konusurlar. Bende pek aliskin degilim neyse benim evlililigmn 1 senesine kadar bunlar kaynangil col iyi temizlige git hergun git , karsilik verme, susmayi bil , virt zirt kaynanamda yüz bulup teyzemi araya baslamis yalan yanlis seyler anlatmis teyzmde inanip bana kizmis. Brnde cok kirildim onlarin her ddgni yaptgm halde yaranamiyorum diye. Nryde annnem teyxemle konustu kendi kizin olsa sesini cikaramazsin kizin ustune gitme diye. Annem konustugindan beri fazla evlil8gimr karismiyor. Ama brnim agxim hic susmuyor esimin ailesiyle sorun yasasam teyye anlatiyorum. O da el evi mecbursun falan diyo bende kiziyorum. Onunden gaz vermek istemiyorum mutlu olmani istiyorum.diyor. neyde bu annemlr bize geldi ben yine anlattim. Bssladi bu gelinin devirleri boyle sendede hata vsr susmayi ogren diye bende cok uzuldum. Daha sonra esimin ailesi de geldi iki de bir ksyinvalideme bize de gelin bize de gelin diyor sinirlerim bozuldu ys tamam belki kendisiyle srayi iyi tutmaya calisiyor beni onlars gondersinler diye ama boyle davranmasinids istemiyorum. Artik hic biseyimi anlstmamays karar verdim hayatima mudahe edersede benim hayatim diyicem. Yok susarssn iyi olursun. Yaparsan iyi olursun. Ben 1 sene denedim hepsi tepeme cikti. Sözlerini dinledigim insanlarda srkamda durmadi. Bu saatten sonrada benim.dediklerim gecerli olucsk. Yanlismi dusunuyorum

Çok art niyet göremedim, kendi aracı oldupu için sorun yaşamamanızı istiyor gibi. Biraz bahsetmeyiverin.

Karakterleri bu sekilde annemde dahil. Sinsilik art niyet yoktur insanij yuzune konusurlar. Bende pek aliskin degilim
Anneninde böyle olmasına rağmen alışkın değilsin öyle mi?
Teyzenin ne olduğunu biliyorsun, herşeyini anlatiyosun, sonra teyzem böyle yaptı şöyle yaptı
Geç kalinmisda olsa mesafeni koy teyzene

Anneninde böyle olmasına rağmen alışkın değilsin öyle mi?
Teyzenin ne olduğunu biliyorsun, herşeyini anlatiyosun, sonra teyzem böyle yaptı şöyle yaptı
Geç kalinmisda olsa mesafeni koy teyzene
Annemde aynisi aman kizim sus aman kizim allah rizasi icin yap karsilik verme. Bu yuzden oninlada anlasamiyoruz. Benim de guvenip anlatabilicegim sizlerden ve teyxelerimden baska kimsem yok. Onlarada anlatmasam patlarim heralde bu devirde kimseye guven olmuyor. Ama anlaicam artik

Ben asla birinin evlenmesine vesile olmak. Istemem. Kötü olur arada sen kaynarsin. Bence teyzeniz size gaz vermemek icin ortayi bulmaya çalışıyor. Ama sizin hatalarinizi da catir catir söylüyordur yüzünüze. Burda mesela tek sizin tarafi dinliyoruz. O ama iki tarafi dinliyor. Siz özelinizi kimseye anlatmayin yinede

Back
X