- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
Bu sefer konu teyzem.
Kendisini sevmem ama (iki yüzlü, içten pazarlıklı, veren değil alan olduğu için ) gene de o bir kadın şuan şu fotoğrafları gördüm canım acıdı, çok üzüldüm.
Teyzemin eşi yıllardır çalışmaz, çalışsa da eve asla para getirmek, ev kiralarını ödemez, evdeki eşyaları da satar parasını kumarda yer. Sürekli ev ev geziyorlar, kirayı ödeyemedikleri için.
Teyzem bazı sebeplerden herkesten gizli eniştemden boşanmış, biz de sonradan tesadüfen kimliğini görünce öğrendik ama sülalede bilen yok başka.
Babam annemi aldattığında teyzem annemi suçlu bulmuş bizim eve gelip babamı övmüş anneme kocana şöyle davran bir dediğini iki etme sıcak davran, soğuk davranıyorsun da ondan oldu gibi gereksiz öğütler vermişti.
Bu olaydan 1 hafta sonra eniştemin sevgilisi olduğunu öğrendik.
1 ay önce eve gelmiyor o kadınlar kalıyordu.
Bu arada boşandılar ama teyzemle eniştem aynı evde kalıyordu.
Teyzem eniştemin gitmesini istemiyormuş.
Gideceğinde yalvarıyormuş, kuzenlerim söyledi.
Gitti diye evde karalar bağlamıştı.
Eniştem kadın bana büyü yaptı beni kurtar demiş teyzeme.
Teyzem de babamı başka ile götürttü hocaya babam kimseye hayır diyemez götürdü.
Muska falan yaptırmışlar (konu dine bağlanıp kapanmasın detay olsun diye yazdım)
Teyzem de o ilde eniştemle face e fotoğraflar atmış.
Dün eniştemin sevgilisi görüp kızmış ve eniştemin faceinde ikisinin sarmaş dolaş fotoğraflarını atmış.
Ve eniştem faceinin şifresini unuttuğu için fotoğraflar hala facede duruyor.
Herkes gördü rezil oldular
Benim rezil baba tarafımda aynı zamanda annemle babam akraba olduklarından teyzemin de akrabaları
teyzemle hala evli olduklarını bildikleri halde fotoğrafları beğenmişler
görünce şok oldum.
ki yorumlarda sen aşıksın biliyordum falan yazmışlar kadına kardeşi ya da akrabası sanmaları imkansız.
Sinirden öldüm dün oldu bu olaylar ve bu akşam da teyzemin doğum günü
Akşam teyzemlere gidicez nasıl davranmalıyım ?
Neler yapmalıyız ?
Kendisini sevmem ama (iki yüzlü, içten pazarlıklı, veren değil alan olduğu için ) gene de o bir kadın şuan şu fotoğrafları gördüm canım acıdı, çok üzüldüm.
Teyzemin eşi yıllardır çalışmaz, çalışsa da eve asla para getirmek, ev kiralarını ödemez, evdeki eşyaları da satar parasını kumarda yer. Sürekli ev ev geziyorlar, kirayı ödeyemedikleri için.
Teyzem bazı sebeplerden herkesten gizli eniştemden boşanmış, biz de sonradan tesadüfen kimliğini görünce öğrendik ama sülalede bilen yok başka.
Babam annemi aldattığında teyzem annemi suçlu bulmuş bizim eve gelip babamı övmüş anneme kocana şöyle davran bir dediğini iki etme sıcak davran, soğuk davranıyorsun da ondan oldu gibi gereksiz öğütler vermişti.
Bu olaydan 1 hafta sonra eniştemin sevgilisi olduğunu öğrendik.
1 ay önce eve gelmiyor o kadınlar kalıyordu.
Bu arada boşandılar ama teyzemle eniştem aynı evde kalıyordu.
Teyzem eniştemin gitmesini istemiyormuş.
Gideceğinde yalvarıyormuş, kuzenlerim söyledi.
Gitti diye evde karalar bağlamıştı.
Eniştem kadın bana büyü yaptı beni kurtar demiş teyzeme.
Teyzem de babamı başka ile götürttü hocaya babam kimseye hayır diyemez götürdü.
Muska falan yaptırmışlar (konu dine bağlanıp kapanmasın detay olsun diye yazdım)
Teyzem de o ilde eniştemle face e fotoğraflar atmış.
Dün eniştemin sevgilisi görüp kızmış ve eniştemin faceinde ikisinin sarmaş dolaş fotoğraflarını atmış.
Ve eniştem faceinin şifresini unuttuğu için fotoğraflar hala facede duruyor.
Herkes gördü rezil oldular

Benim rezil baba tarafımda aynı zamanda annemle babam akraba olduklarından teyzemin de akrabaları
teyzemle hala evli olduklarını bildikleri halde fotoğrafları beğenmişler
görünce şok oldum.
ki yorumlarda sen aşıksın biliyordum falan yazmışlar kadına kardeşi ya da akrabası sanmaları imkansız.
Sinirden öldüm dün oldu bu olaylar ve bu akşam da teyzemin doğum günü

Akşam teyzemlere gidicez nasıl davranmalıyım ?
Neler yapmalıyız ?