Teyzemin derdi :(

benim arkadaşım daha önce başka hastanelerde de tüp bebek deneyimleri olmuştu
acı badem hast. tanju küçük te 2 kere tüp bebek denedi.yine olmadı.
eşi azosperm sorunu vardı.
.olmayınca umudu kestiler .takii tanju bey arayıp yeni bi uygulama ile 100/100 hamile kalıcağını söyleyerek.....
1 yumurta transferine 100/100 şans
3 yumurtaya da 100/80 şans vermiş
3 yumurta konulmuş.bir yumurtada bu kadar yüksek şans veriirken üç yumurta konulmasına anlam veremesekte
bi prof.un yüksek şans vermesi bizi çok ümitlendi.
detaylı yazıyorum ama dr. araması bu kadar net konuşulup üstelik , hüsrana uğramak ve o acı bakışları arkadaşımda görmek...
malesef ki tutmadı......
tüp bebek hast. ararken bu msj da değerlendirmenizi istedim :(

benim arkadaşım daha önce başka hastanelerde de tüp bebek deneyimleri olmuştu
acı badem hast. tanju küçük te 2 kere tüp bebek denedi.yine olmadı.
eşi azosperm sorunu vardı.
.olmayınca umudu kestiler .takii tanju bey arayıp yeni bi uygulama ile 100/100 hamile kalıcağını söyleyerek.....
1 yumurta transferine 100/100 şans
3 yumurtaya da 100/80 şans vermiş
3 yumurta konulmuş.bir yumurtada bu kadar yüksek şans veriirken üç yumurta konulmasına anlam veremesekte
bi prof.un yüksek şans vermesi bizi çok ümitlendi.
detaylı yazıyorum ama dr. araması bu kadar net konuşulup üstelik , hüsrana uğramak ve o acı bakışları arkadaşımda görmek...
malesef ki tutmadı......
tüp bebek hast. ararken bu msj da değerlendirmenizi istedim :KK43:
Anladım arkadaşınız için gerçekten üzücü bir durum olmuş Rabbim tez vakite hayırlı güzel haberleri almasını nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim ayrıca bilgilendirmeniz için teyzemler şimdi Kaan Aydos diye bir doktor var ondan randevu aldılar ama bakalım günün gelmesini bekliyoruz. Hayırlısı.

hayırlısı olsun canım .
güzel haberleri verirsiniz inşallah.
bu arada bende infertiliteyim :(

hayırlısı olsun canım .
güzel haberleri verirsiniz inşallah.
bu arada bende infertiliteyim :KK43:
Öyle mi Allah yardımcınız olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde evladınızın olmasını nasip etsin size de her isteyen hasret kalanlarla birlikte.
İnşallah bakalım bir taraftan hastane bir taraftan da bitkisel olarak tedaviye devam ediyorlar. Allah büyük o isterse elbet olur umudumuz kaybetmeyelim hepimiz de.

teşekkür ederim canım.
kaç senelik evliler sorun nedir tam olarak
10 yıla yakındır evliler teyzemler enişteme azosperm teşhisi koyuldu tüp bebek bile olmuyor maalesef. Sizde de mi durum aynı ?
Matrax zaten insnaın mutluluk,eğlence kaynağı :KK66:

beni de açıklanamayan infertilite 10 senelik evliyim
ne olduğu belli olsa ona göre tedavi olucaz ama yok herşey normal görünürde...
bende tüp bebeğe başlıcam ama korkuyorum o süreçten

beni de açıklanamayan infertilite 10 senelik evliyim
ne olduğu belli olsa ona göre tedavi olucaz ama yok herşey normal görünürde...
bende tüp bebeğe başlıcam ama korkuyorum o süreçten
Elbette zorlu bir süreç tüp bebek için ama eğer oluyorsa sizin için bence şansınızı deneyin cidden teyzemler öyle bir durumdalar ki tüp bebeğe bile razılar ama o bile olmuyor maalesef. :KK43:

tedaviye başladığınızda yaşadığınız süreçleri yazarsınız.
Allah yardımcımız olsun inşallah

Back
X