teyzemle kusum ...

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
mrb arkadaslar ben 5sene once izmire baska sehirdn gelinn gittm teyzemle ayni sehirdeyiz 5sene oldu evleneli daha bir kere evime gelmedi kuzenimlede bekarkn cok iyi anlasirdik oda NE geldi NE bulusalim biyerde fln dedi aramadi bile bnde knsmyrdm Bu yuzden simdi annemlerde misafirliktym teyzemde birazdan buraya gelecek sizce ona nsl davranmaliyim
Bu arada kv lerle alt ust oturuyoruz teyzemn evime gelmeme nedeni kaynanamdn tiksinmesi diye tahmin ediyorum AMA insan bi aramazmi yegenini SEN gel fln diye

mrb arkadaslar ben 5sene once izmire baska sehirdn gelinn gittm teyzemle ayni sehirdeyiz 5sene oldu evleneli daha bir kere evime gelmedi kuzenimlede bekarkn cok iyi anlasirdik oda NE geldi NE bulusalim biyerde fln dedi aramadi bile bnde knsmyrdm Bu yuzden simdi annemlerde misafirliktym teyzemde birazdan buraya gelecek sizce ona nsl davranmaliyim
Bu arada kv lerle alt ust oturuyoruz teyzemn evime gelmeme nedeni kaynanamdn tiksinmesi diye tahmin ediyorum AMA insan bi aramazmi yegenini SEN gel fln diye

bence normal davranın, şakayla karışık üzüldüğnüzü söyleyin

Kaynanadan tiksinmek bahane değil en azından sizi çağırabilirdi yanına ya da dışarıda buluşurdunuz .

kvniz ile teyzeniz arasında kavga mı var, sizin eviniz ayrıysa gelmemesi için bir sebep olmamalı..

normal davran...bir sıkıntısı varsa dile getirecektir...kusura bakma şu yüzden bu sebepten gelemedim çağıramadım diye...

belli ki görüşmek istemiyor, haklısınız kırılmakta
mesafeli olmanız yeterli bence
kendisi konuyu açarsa da kırgınlığınızı belirtmelisiniz
hiçbir sorun yokmuş gibi davranmanızdan yana değilim

Kaynanadan tiksinmek bahane değil en azından sizi çağırabilirdi yanına ya da dışarıda buluşurdunuz .
benimlede grsmek istenyr sanirim ama sverdi beni aramizda kotu bsy gecmediki

bana karsi oyle diger kuzenim baska sehirde onun yanina bile gitti evlendiginde o bnden sonra evlenmisti ondn sonra HC knsmk istenedm onunla
Soguk akrabaya sen de soguk davran.

Nefret ediyorum akrabalarin soguk olmasindan! Senin kardesinin cocugu ya!

kvniz ile teyzeniz arasında kavga mı var, sizin eviniz ayrıysa gelmemesi için bir sebep olmamalı..
tanimiyo ki hic bi kere nisanliykn gormustu kv tiksinmis o dikkat etmez kendine tteyzmde cok titiz ama bnm evim ayri gelmemesi icin bi sebeb yok ki

Canim kaynanandan tiksiniyormus , senle ne alakasi var ?
Sonucta senin evine gelebilir , seni evine davet edebilir .
Bir telefon acabilir yani.
Bence geldiginde sor kendisine ne sorunu varmis.

kayınvalidenden neden tiksiniyor birde ne olursa olsun kimse beni sevdiğimden uzaklaştıramaz...

Canim kaynanandan tiksiniyormus , senle ne alakasi var ?
Sonucta senin evine gelebilir , seni evine davet edebilir .
Bir telefon acabilir yani.
Bence geldiginde sor kendisine ne sorunu varmis.
bende senin gibi dusunuyorum cnm knsmaya caliscm artik

Back
X