• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tezcanlı erkek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
evlilikte aceleci, tezcanlı biriyle gecim nasil olur? yani birsey soyluyorsunuz onu hemen en onemli mesele haline getiriyor, aklimda kalmasin diye hemen yapmaya calisiyor. Bu belki iyi bir ozellik gibi gelebilir boyle soylenince ama demek istedigim Rahat biri degilse , hallederiz deyip sessizce halletmek yerine tum yapacaklarini size siralayip soyle olursa sunu yaparim, o olmazsa soyle yaparim, soyle yapsak olur mu deyip sizi strese sokuyorsa. Esi boyle olan var mi

benim esı boyledır..
aklında hıcbırsey kalamsın ıster.
acayıp planlıdır..
yataga yattıgında ertesı gunun planını yapar
cogu zaman sesli..
saat 7 de kalkarım 10 da su ısım var.. 15 de su yapılacak. vs..
ben bırsey mı soledım askım bı ara sunu alalım..onemlı ve acıl bısey degıldır ama ertesı gun bı bakarım ben unutmus olurum ama o alır gelır mesela..
benım hosuma gıdıyor ama plan olayı cok sıkıyor sadece.
bende tam tersı plansız yaşamayı severım...yani yerıne gore guzel ama abartılmış hali sıkıcı dıyebılrıım..

Babam...
Maşallah 35 sene olacak nasip olursa,annemle bir sorunları yok..:nazar:
Ama bizi strese sokmuyor kendisi..
Bizi her an düşünmesi,sorunlarımıza alternatif çözümler önermesi,hemen harekete geçmek istemesi mutlu ediyor hepimizi..
Şiir gibi oldukaydirigubbakcemile3

Benim eşim de tezcanlıdır :1closedeyes:zaten konuşması da acele eceledir :1closedeyes:yeni tanıştığımız kişiler konuşmasını kolay kolay anlayamaz ben tercüme ederim kaydirigubbakcemile3dışarıdan gelir ne var ne yoksa kapıdan girer girmez sayar döker :delphin:dışarı gideceğimiz zaman hemen hazırlanır arabada beni bekler:jeyyar: işyerime bana telefon eder direkt anlatmak istediği konuya girer fisfisfispazar günleri erkenden kalkar çayı koyar kahvaltıyı hazırlar beni uyandırır sanki bir yere yetişeceğiz :kahve:herkesin kahvaltı yaptığı saatte biz öğle yemeğimizi yemiş oluruz :mymeka:bilgisayarın başında uzun süre kalamaz sıkılır:1closedeyes: hoşlanmadığı ortamlarda kesinlikle bulunmaz:bbo: aklına bir şey gelir gece yarısı kalkar oturur :uhm:artık senelerdir alıştım bana doğal geliyor :1hug:

benim eşimde tez canlıdır.her işi dakiktir.kendi böyle oluca karşısındaki kişileri de öyle istiyor.istediği anında yapılsın istiyor.ağırkanlı birine tahammül edemiyor

valla benimkide öyle çok iyi bazen can sıkıcı olabiliyor sabırlı olmak gerekiyor

Eşim tam olarak öyle değil ama bişey aklına geldimi hemen kalkıp yapmak ister, onu bitirmedende yatmaz. Benle ilgili bişey beklemez, ben o an yapmasını istemiyorum filim izlemek istiyorum diyelim ki, içi içine sığmaz sen izle der kalkar kafasındaki şeyi yapar..
Bazen gıcık oluyordum bu üşmemezliğine ama arkadaşlarımın eşlerinin neredeyse hiçbirşey için kıllarını kıpırdatmadıklarını görünce artı bir özellik olduğuna karar verdim..

Bende tam aksine çooook üşengecimdir, bazen ölsem susuzluktan su almaya kalkmıyorum. öyle eşşeğim işte.

benım sevgilim degilde ben tez canlıyımdır annemde öyle aklıma koydugum şeyi bugün yapmassam çatlarım =) o iş bugün olacak yani başka çaresi yok.. ama sevgilimde dunya yansa umrunda olmasss 2 yıldır birlikteyiz bazen nasıl 2 yıldır katlanıyorum acaba ben buna diyorum..ben planlı yaşıyorum genelde ama o hiçç bugün neyi gösterirse onu yaşıyor=(buda benı çok üzüyo:(

sevgilim diil benim bu bennn :)
o yavaş diil ama biraz daha sakin sakin yapar, ben hemen halledelim aklımızdan çıksın derim..

bizdede tam tersi ben tezcanlıyımdır plan yaparım illa hemen yapıcam aklımda olanı aşkımda tem tersi

yaparız aşkım acele etme gibisinden yapar bende deli olurum:)

yani bu durumdan memnun musunuz degil misiniz, bazilari yorum yapmamis

benim eşim de bir yere -özellikle de il dışına çıkılacaksa-
çok acelecidir.
ben rahat son ana kadar hazırlanmaya devam ederim.
o bir gün önceden kesin eşyalarını hazırlamıştır ve ona göre erkenden de
terminale ya da hangi vasıtayla gidilecekse o yere gidilmelidir.
garanticidir benim aşkım işini garantiye almayı sever.
ama ben son dakikacı:)

benımkı de şöyledır,
soylerım yapmamıs gıbı görunur ama yapmıs bakmıstır,
bır kere soylerım yani o ugrasır ama ugrasmıyor gıbı görunur aklına takılıyor sanırım ılla kı yapıyrlar
kullanmak gerek bunu.

yani bu durumdan memnun musunuz degil misiniz, bazilari yorum yapmamis

benımkı plan yapıyor ama bana soylemıyor ben ılgılenmıyor sanıyorum
o yuzden memnun degılım şu an,
ılgılendıgını soyleyınce de yalan gıbı gelıyor cunku...

senınkı de sureklı soyluyormus tekrar edıyormus bu cok rahatsızlık verıcı.
ıyı yanlarını bulmaya calıs,

istedıgın bır seyı söyle yaptırmıs olursun boylece

kaydirigubbakcemile2
hihoyyyt

Back
X