Selam canım, ben de mutfağımı bu renklerde düşünüyorum. Koçtaş'da çok güzel modeller vardı, siyah-beyaz-gri karışımı mozaikler.. Çok şık duruyorlar.. Resimdeki model çok hoş mesela, nerden alınmış bilmiyorum ben de internetten buldum ama.. :)
Eki Görüntüle 701841 Eki Görüntüle 701841
Merhaba , bu kadar kişi okumuş bakmış geçmiş yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Benim mutfak kombinide tam tersi üstler beyaz altlar bordo
Cam seramiklere çok baktık ilk başta bende cam seramik istiyordum aralarına simli gri derz dolgu yapılıyormuş daha az kir gösterir diye böyle yapmaya başlamışlar mutfaklarda..
Ama biz çok karışık olur diye düşündük tamperli desenli cam yaptırmaya karar verdik mutfak dolapları takıldıktan sonra kesinleşecek inşallah güzel olur..
merhaba.. benim cam haftaya takılıyor nasipse.. şu an baskıda bitince sizinle paylasırım bir fikir olur.. ama desen uydurma gerçekten zor oldu.. artık en son nasıl olursa olsun dedim kararımı verdim..
merhaba seçtiğiniz seramik güzel bence, aynı bizimde sizin gibi tezgah arası seçimine sıra geldi. Benimde dolaplarım beyaz, arasında kahverengi şerit geçiyor. Bende tezgah arasına şunu beğendim. Sizce güzelmi?
Eki Görüntüle 705117
gerçi kararını vermişsin ama bende fikrimi söyleyeyim benim görümcem yeniş yaptrdı dolaplar beyaz,tezgah graniti kırmızı tezgah alnıda senin koyduğun resimdeki gibi ama basitleştirmemiş çok şık oldu.bende mor mutfak düşünüyorum gri beyaz mor cam mozaik alıcaz yarın
kızlar resimlerini koyarsanız bizimde bilgimiz olur...O kadar çok çeşit ve seçenek var ki insanın kafasının karışmaması mümkün değil. Bende cam seramik düşünüyorum ama çok karmaşık olur mu acaba of of kafam çok karışık..
Bende cam yaptiricam mutfaginizin resmini benimle paylasirmisinozmerhaba.. benim cam haftaya takılıyor nasipse.. şu an baskıda bitince sizinle paylasırım bir fikir olur.. ama desen uydurma gerçekten zor oldu.. artık en son nasıl olursa olsun dedim kararımı verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?