• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Tezgah arası için ne önerirsiniz?

esmankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
427
36
73
Dolap kapağı rengiydi,malzemesiydi,tezgahıydı derken tezgah arasına kadar geldik:)

Açtığım konuyu okumamış arkadaşlar varsa diye buraya mutfak dolaplarının renk kombininide yazayım.

Alt dolaplar kırmızı ve bordo arasında bir renk acrilik
Üst dolaplar beyaz acrilik
Tezgah belenco kristal white (ayna parçacıklı beyaz)

Ocak davlumbaz ve evye siyah..

Tezgah arası için cam seramik düşünmüştüm ama tezgahımı siyah yaptırmayı düşünüyordum o zaman daha hoş gelmişti seramikler gözüme bugün tekrar baktık tezgah beyaz olacağı için pek güzel durmayakmış basit kalacakmış gibi geldi..

Tezgah alnını tezgahla aynı malzeme yapmak istemiyorum!!

Düşündüğüm cam mozaik bu değil ama buna benzer bir şeydi $image.webp
Mutfağın tezgah arası rengi konusunda daha iyi fikir verebilirsiniz belki diye bir resim ekleyeyim bu renklerde olacak mutfak dolapları $image.webp

Hiçmi bu konuda fikri olan yok:((

Selam canım, ben de mutfağımı bu renklerde düşünüyorum. Koçtaş'da çok güzel modeller vardı, siyah-beyaz-gri karışımı mozaikler.. Çok şık duruyorlar.. Resimdeki model çok hoş mesela, nerden alınmış bilmiyorum ben de internetten buldum ama.. :)

$MUTFAK KIRMIZI.webp$MUTFAK KIRMIZI.webp

Selam canım, ben de mutfağımı bu renklerde düşünüyorum. Koçtaş'da çok güzel modeller vardı, siyah-beyaz-gri karışımı mozaikler.. Çok şık duruyorlar.. Resimdeki model çok hoş mesela, nerden alınmış bilmiyorum ben de internetten buldum ama.. :)

Eki Görüntüle 701841 Eki Görüntüle 701841

Merhaba , bu kadar kişi okumuş bakmış geçmiş yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Benim mutfak kombinide tam tersi üstler beyaz altlar bordo
Cam seramiklere çok baktık ilk başta bende cam seramik istiyordum aralarına simli gri derz dolgu yapılıyormuş daha az kir gösterir diye böyle yapmaya başlamışlar mutfaklarda..
Ama biz çok karışık olur diye düşündük tamperli desenli cam yaptırmaya karar verdik mutfak dolapları takıldıktan sonra kesinleşecek inşallah güzel olur..

Merhaba , bu kadar kişi okumuş bakmış geçmiş yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Benim mutfak kombinide tam tersi üstler beyaz altlar bordo
Cam seramiklere çok baktık ilk başta bende cam seramik istiyordum aralarına simli gri derz dolgu yapılıyormuş daha az kir gösterir diye böyle yapmaya başlamışlar mutfaklarda..
Ama biz çok karışık olur diye düşündük tamperli desenli cam yaptırmaya karar verdik mutfak dolapları takıldıktan sonra kesinleşecek inşallah güzel olur..

merhaba.. benim cam haftaya takılıyor nasipse.. şu an baskıda bitince sizinle paylasırım bir fikir olur.. ama desen uydurma gerçekten zor oldu.. artık en son nasıl olursa olsun dedim kararımı verdim..

merhaba.. benim cam haftaya takılıyor nasipse.. şu an baskıda bitince sizinle paylasırım bir fikir olur.. ama desen uydurma gerçekten zor oldu.. artık en son nasıl olursa olsun dedim kararımı verdim..

Merhaba,
İnşallah istediğiniz gibi olur.
Nasıl bir desen seçtiniz?
Gercekten seçenek o kadar çokki bende şimdi kara kara düşünüyorum nasıl bir desen olmalı diye:((

merhaba seçtiğiniz seramik güzel bence, aynı bizimde sizin gibi tezgah arası seçimine sıra geldi. Benimde dolaplarım beyaz, arasında kahverengi şerit geçiyor. Bende tezgah arasına şunu beğendim. Sizce güzelmi?
$mixse1b.webp

merhaba seçtiğiniz seramik güzel bence, aynı bizimde sizin gibi tezgah arası seçimine sıra geldi. Benimde dolaplarım beyaz, arasında kahverengi şerit geçiyor. Bende tezgah arasına şunu beğendim. Sizce güzelmi?
Eki Görüntüle 705117

Merhaba,
Ben cam yaptırmaya karar verdim bu tarz seramikler basitleştirecek gibi geldi bana..
Birde renkli mozaik araları derz dolgu olacak karmaşa olur diye düşündük ve cam yaptırmaya karar verdik..
Sizin mutfağınıza yakışabilir belki bilemiyorum mutfağınızı görmediğim için yorum yapamıyorum..

gerçi kararını vermişsin ama bende fikrimi söyleyeyim benim görümcem yeniş yaptrdı dolaplar beyaz,tezgah graniti kırmızı tezgah alnıda senin koyduğun resimdeki gibi ama basitleştirmemiş çok şık oldu.bende mor mutfak düşünüyorum gri beyaz mor cam mozaik alıcaz yarın

gerçi kararını vermişsin ama bende fikrimi söyleyeyim benim görümcem yeniş yaptrdı dolaplar beyaz,tezgah graniti kırmızı tezgah alnıda senin koyduğun resimdeki gibi ama basitleştirmemiş çok şık oldu.bende mor mutfak düşünüyorum gri beyaz mor cam mozaik alıcaz yarın

Ben de ilk önce onlardan istiyordum ama cam tezgah arasını gördüm çok çeşitli seçenek olması ve değişik olması fikrimi değiştirmeme sebep oldu.
Cam seramikler karışık gelmeye başladı gözüme..
İnşallah seninde istediğin gibi olur mutfağın.

kızlar resimlerini koyarsanız bizimde bilgimiz olur...O kadar çok çeşit ve seçenek var ki insanın kafasının karışmaması mümkün değil. Bende cam seramik düşünüyorum ama çok karmaşık olur mu acaba of of kafam çok karışık..

kızlar resimlerini koyarsanız bizimde bilgimiz olur...O kadar çok çeşit ve seçenek var ki insanın kafasının karışmaması mümkün değil. Bende cam seramik düşünüyorum ama çok karmaşık olur mu acaba of of kafam çok karışık..

Sıfır mutfak yaptırıyorum başlıklı konuma koydum canım resimleri daha yeni bitti mutfağım ordan bakabilirsin ..

kızlar seramik yıllardır kullandığımız bişey bunlar yeni tarzı olsada arasındaki derzler zamanla sararıp çok kötü bi görüntü oluşturuyor temizliği zor oluyor.ben araştırmalarım sonucu hem temizlik hemde görüntü açısından daha kullanışlı ve daha güzel bu tarz bişey yaptırmaya karar verdim.şu an araştırıyorum nerelerde yapılıyor ne kadar size yazarım.resimlerini ekliyorum bakmanız için beğendiklerimin fikir verirseniz memnun olurum
Eki Görüntüle 887221 Eki Görüntüle 887222

Triadoor diye bir ürün var. Resili cam panel.Kırılmaz ve yanmaz leke tutmaz bir ürün, temizliğide oldukça basit ve zahmetsiz.
bahar dalları1.webp

Eklentiler

• WP_20141026_011.webp
    WP_20141026_011.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 459
Back
X