- 2 Nisan 2013
- 427
- 36
- 73
Dolap kapağı rengiydi,malzemesiydi,tezgahıydı derken tezgah arasına kadar geldik:)
Açtığım konuyu okumamış arkadaşlar varsa diye buraya mutfak dolaplarının renk kombininide yazayım.
Alt dolaplar kırmızı ve bordo arasında bir renk acrilik
Üst dolaplar beyaz acrilik
Tezgah belenco kristal white (ayna parçacıklı beyaz)
Ocak davlumbaz ve evye siyah..
Tezgah arası için cam seramik düşünmüştüm ama tezgahımı siyah yaptırmayı düşünüyordum o zaman daha hoş gelmişti seramikler gözüme bugün tekrar baktık tezgah beyaz olacağı için pek güzel durmayakmış basit kalacakmış gibi geldi..
Tezgah alnını tezgahla aynı malzeme yapmak istemiyorum!!
Düşündüğüm cam mozaik bu değil ama buna benzer bir şeydi
Mutfağın tezgah arası rengi konusunda daha iyi fikir verebilirsiniz belki diye bir resim ekleyeyim bu renklerde olacak mutfak dolapları
Açtığım konuyu okumamış arkadaşlar varsa diye buraya mutfak dolaplarının renk kombininide yazayım.
Alt dolaplar kırmızı ve bordo arasında bir renk acrilik
Üst dolaplar beyaz acrilik
Tezgah belenco kristal white (ayna parçacıklı beyaz)
Ocak davlumbaz ve evye siyah..
Tezgah arası için cam seramik düşünmüştüm ama tezgahımı siyah yaptırmayı düşünüyordum o zaman daha hoş gelmişti seramikler gözüme bugün tekrar baktık tezgah beyaz olacağı için pek güzel durmayakmış basit kalacakmış gibi geldi..
Tezgah alnını tezgahla aynı malzeme yapmak istemiyorum!!
Düşündüğüm cam mozaik bu değil ama buna benzer bir şeydi

Mutfağın tezgah arası rengi konusunda daha iyi fikir verebilirsiniz belki diye bir resim ekleyeyim bu renklerde olacak mutfak dolapları