The Economist dergisinden şaşırtıcı Suriye analizi

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.199
18.342
823
m.haberkita.com/haber/the-economist-dergisinden-sasirtici-suriye-analizi/295945
The Economist dergisinden şaşırtıcı
Suriye analizi
The Economist dergisi, Obama'nın
yanlış politikaları nedeniyle
gideceği, Esad'ın kalacağı ve
Türkiye'nin girdaba girdiği şeklinde
Suriye ile ilgili analiz yaptı.
19 Şubat 2016, 09:19
The Economist dergisi, Obama'nın
Türkiye'nin girdaba girdiği şeklinde
Suriye ile ilgili analiz yaptı.
Economist dergisi son dönemde
Suriye rejimine hava saldırılarıyla
destek veren Rusya’nın ABD
karşısında etkili bir politika
uyguladığını belirterek, “Esad’ın
gitmesini isteyen Obama gidecek
Esad kalacak” tespitinde bulundu.
"Obama’nın Suriye politikası içler
acısı durumda. Görünen o ki,
Obama giderken Esad hala kalacak.
Fakat savaş bitmeyecek. Aksine
savaş daha kötüye gidecek bir
aşamaya girdi.”
OBAMA'NIN POLİTİKASI İÇLER ACISI
Savaşın içinde Türkiye’nin de
olduğu bölge ülkeleri arasında bir
vekalet savaşı doğurduğuna dikkat
çeken Economist, ABD Başkanı
Barack Obama’nın politikasını ‘içler
acısı’ olarak yorumladı.
“Mülteciler yine Türkiye sınırlarına
yığıldı. Ama birçoğu orada
bekleyecek. Ateşkesler, insani
yardım ve siyasi çözüm üzerinde
yapılan diplomasi dansında
koşulları artık Rusya belirliyor.
Büyük ölçüde Amerika’nın
1990’larda Balkan Savaşları’na
müdahalesinden sonra olduğu gibi.
Obama’nın Suriye politikası içler
acısı durumda. Görünen o ki,
Obama giderken Esad hala kalacak.
Fakat savaş bitmeyecek. Aksine
savaş daha kötüye gidecek bir
aşamaya girdi.”
J

Obama'nın
Burada bir çeviri hatası mı var, yoksa kasıtlı bir çarpıtma mı yoksa bilgi eksikliği mi?
Obama zaten aday olamıyor. 2 dönemini tamamladı. Artık bitti. Aday bile değil adam. Obama demokrat, seçimi demokratlar kazanırsa Obamanın politikaları destek görüyor demektir, kısmen de olsa. Cumhuriyetçiler kazanırsa, o zaman vay Müslümanların haline.
O Turmp manyağı hepimizi bombalar.

Burada bir çeviri hatası mı var, yoksa kasıtlı bir çarpıtma mı yoksa bilgi eksikliği mi?
Obama zaten aday olamıyor. 2 dönemini tamamladı. Artık bitti. Aday bile değil adam. Obama demokrat, seçimi demokratlar kazanırsa Obamanın politikaları destek görüyor demektir, kısmen de olsa. Cumhuriyetçiler kazanırsa, o zaman vay Müslümanların haline.

kazanamaz.. şimdiden halktan korkunç tepkiler alıyor.. bana kalırsa Obama iyi bir yönetim sergiledi, eğer 2 dönem kuralına takılmasa yine seçilirdi gibi geliyor.. bu sefer Clinton gelecek bence.. Trump'ı kim netsin :27:

kazanamaz.. şimdiden halktan korkunç tepkiler alıyor.. bana kalırsa Obama iyi bir yönetim sergiledi, eğer 2 dönem kuralına takılmasa yine seçilirdi gibi geliyor.. bu sefer Clinton gelecek bence.. Trump'ı kim netsin :KK53:
Bence de kazanamaz adam Müslümanları bıraktı şimdi de Papa'ya giydiriyor :KK53: Bana da Clinton alacak gibi geliyor ama bence Trump seçilsin azıcık da biz başka ülkelere bakıp eğlenek :KK53:

Ben trump kazanacağı ihtimal vermiyorum çünkü arabistanın para girişine ihtiyacı var sudi arapları kızdırmaması gerek amerika'nın halen ticareti istendiği gibi güçlenmedi

Keşke bombalasa Turmp. Obama tam bir şerefsiz. Milleti millete kırdırıyor.

Zaten kerry mi ne zıkkımsa dedi bizde asla siyah beyaz yok bizde her zaman griler vardır diye bir demeç verdi yani demek istiyor ki biz hep ikili oynarız sağ gösterip sol vururuz , şerefsizler anlayacağın bunların siyaseti böyle
Obama mertçe savaşmıyor. Kendi bir mermi bile sıkmadan seni sana kırdırıyor ve kendi de gelip oturuyor. O nedenle şerefsizdir.

Evet, Obama gidici ama yanlis politikalarindan degil, gorev suresi bittigi icin. Adam kendi askerlerinin canini kiymetli tutuyor diye neden serefsiz yaptiniz yav? Isi biliyor, ise gitmiyor.. Sonuc olarak o kendi ulke insaninin guvenliginden sorumlu ilk basta.. Once can, sonra canan. Hele bizimki gibi Suriyeye asker gondermeye pek merakli muttefikleri varken, adamin arayip da bulamadigi.. Kandirmasina gerek mi var?

Back
X