The Event

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
32035_119131494776844_112860395403954_179486_5665962_n.jpg

NBC‘nin gelecek sezon için çektiği bir başka dizi ise bir korku dizisi olan The Event. Farklı bir hikaye anlatım tarzı olan dizi, eli yüzü düzgün, sıradan bir adamın büyük bir komplonun parçaları olan esrarengiz durumlarla savaşını farklı farklı bakış açılarından ele alıyor.Jason Ritter,Ian Anthony Dale, Laura Innes, Zeljko Ivanek, Scott Patterson, Sarah Roemer, Blair Underwood ve Lisa Vidal gibi oyuncuların olduğu dizinin yayın tarihi bugün gelli olacak.

İşte dizinin pilot bölümünden bir kaç fotoğraf;

0cf453d14f093d245a1f8dd2f21acbcf.jpg

afdef7cb2fbee738472d6acf74428ddf.jpg

83b1d0b141597a2c555d11a283499bae.jpg

Kaynak

Pilot bölümü izledim, beğendim. Umarım sonu FF gibi olmazda keyifle izleriz..

Yeni indirdim, birazdan izleyeceğim :)

Dids birkaç yerde aynı senin gibi inşallah flashforward gibi olmaz yazıyordu :)) Ve ilk bölüm çok beğenilmiş, yeni Lost, flashforward diyorlar.

İzleyince yorumumu yazarım :)

Dizi çook iyi başladı. Heyecan, belirsizlik, gizem, gerilim,merak hepsi var dizide. Birde tam benim sevdiğim gibiydi ilk bölüm. Olaylar, sahneler hep bölük pörçük verildi, tamamlanmamış bir yapbozun parçaları gibi :)) flashbackler tavan yapmış dizide ve bir sahneyi farklı zaman ve bir ilerisini göstererek, farklı kamera açılarıyla bir kez daha izliyorsunuz.

Tabi yeni Lost demek için henüz çok erken. İnşallah flashforward gibi olmaz sonu. Dizilerin birden böyle yüksek tempoyla başlamaları sonraki bölümler açısından dezevantaj, umarım bu dizi bunu avantaj olarak kullanır ve katlanarak devam eder ve Lost'un gizem, merak unsurunu doldurur.

Bu türü sevenlere diziyi tavsiye ederim :)

dün pilot bölümü izledim.
güzeldi vesselam da umarım flashforward a dönmez...

İkinci bölümü beğenmedim. Bu kadar hızlı başlamamaları gerekiyordu. Sanki ffye dönecek gibi bir his var içimde. İzlemeyen arkadaşlar var yazmıycam ama çok saçma bir yere çekmişler olayı ha tutarlı şekilde devamı gelirse amenna..

şu an bu diziyi indiriyorum. Lostu da ff yi de beğendiğim için bunu da severim herhalde

Back
X