The Fast Diet 4:3 ile zayıflıyoruuum :)

Cansu-S

BaşlangıçKilo:75.6 Güncel:55.5 Hedef:50
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
1.370
3.903
48
Merhabaa :KK25:

30.11.2016 tarihinde 73.3 kilo ile diyete başladım... Yaklaşık 2 ay boyunca diyet yaparak 12 kilo verdim ama artık bu beni zorlamaya başladı. Hem yaşam tarzıma uymuyordu hem de koruma döneminde kilo almama sebep olacak bir beslenme düzeniydi. :110: Üstelik motivasyon kaybetmeye başlamıştım. Kendime kilo vermemi sağlayacak yeni bir beslenme düzeni ararken eve gelen misafirimiz sayesinde the fast diet ile tanıştım. Türkiye'de oruç diyeti de deniyor.
4 gün istediğini yiyip 3 gün yalnızca 500 kalori besleneliyor. Hoppa
Bunun dışında dikkat edilmesi gerekilen tek nokta 16:8 kuralı. Yani yemek başladıktan 8 saat sonra bitmeli ve vücut artık aç bırakılmalı, sadece kalorisiz içecekler tüketilmeli...

6 gündür bunu uyguluyorum ve ciddi anlamda abartmama rağmen (midem bulanana kadar yedim :olamaz:) 0.8 kilo verip 60.6 kiloya düştüm. :halay:

Şimdilerdeyse daha kontrollü olabilmek, duygusal yeme krizlerinden uzak kalabilmek için diyet günlüğü açmak istedim. Aynı zamanda 10. Takım kaptan yardımcısıyım ve onceliğim takımım tabii ki ama burda da paylaşım yapmak ve kendime bir düzen oluşturmak istiyorum.. :KK48:

Before & After fotoğrafım profilimde 10.6 kilo daha vermem gerek ve bunu the fast diet ile başaracağima inanıyorum. :KK76:

Şimdilik bu kadar. Görüşmek üzereee :KK52:

10 Şubat 2017- Cuma

Kahvaltı 12.40
4 dilim sucuk, 1 yumurtadan omlet
Light üçgen peynir
5 yesil zeytin
Salatalık
Yeşil çay

Öğle Yemeği 15.10
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
3 tane yaprak sarma

Akşam Yemeği 16.30
2 dilim havuçlu-tarçınlı kek
Türk kahvesi, 2 tane kuru hurma

Ara 15.30
Yarım elma, yarım portakal

60 dakika yürüyüş
30 dakika zumba
15 dakika step
30 Mekik
200 kol
120 bacak
50 iç bacak
20 squat

Yakılan Kalori: 605

10 Şubat 2017- Cuma

Kahvaltı 12.40
4 dilim sucuk, 1 yumurtadan omlet
Light üçgen peynir
5 yesil zeytin
Salatalık
Yeşil çay

Öğle Yemeği 15.10
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
3 tane yaprak sarma

Akşam Yemeği 16.30
2 dilim havuçlu-tarçınlı kek
Türk kahvesi, 2 tane kuru hurma

Ara 15.30
Yarım elma, yarım portakal

60 dakika yürüyüş
30 dakika zumba
15 dakika step
30 Mekik
200 kol
120 bacak
50 iç bacak
20 squat

Yakılan Kalori: 605
Şakamı bu o gerçekten senmisin allah aşkına nasıl oldu o fizik spor da yaptın mı inanmıyorum harika olmuşsun yahu

Şakamı bu o gerçekten senmisin allah aşkına nasıl oldu o fizik spor da yaptın mı inanmıyorum harika olmuşsun yahu
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni :KK200:
Spor olarak sadece günlük 30 dakika yürüyüş bazen de dans yaptım cunku ilk başladığımda ayakkabımı bile giyemiyordum :110:

Şimdi günde 1-2 saat spor yapıyorum :21:

Kas kaybetmedim giden kilom hep yağdan gitti onun icin az kiloda bu kadar degisim oldu :KK19:

Çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni :KK200:
Spor olarak sadece günlük 30 dakika yürüyüş bazen de dans yaptım cunku ilk başladığımda ayakkabımı bile giyemiyordum :110:

Şimdi günde 1-2 saat spor yapıyorum :21:

Kas kaybetmedim giden kilom hep yağdan gitti onun icin az kiloda bu kadar degisim oldu :KK19:
Bende başladım diyete 68kiloyum hedefim 55 bende yağdan gitsin istiyorum neler yaptın özel bişey yaptın mı çok soru sordum kusura bakma ama seni görünce çok mutlu oldum bende yağdan vermek istiyorum :)

Bende başladım diyete 68kiloyum hedefim 55 bende yağdan gitsin istiyorum neler yaptın özel bişey yaptın mı çok soru sordum kusura bakma ama seni görünce çok mutlu oldum bende yağdan vermek istiyorum :)
Özel bir sey yapmadim aslinda bilincli beslendim kan degerlerim filanda düzeldi mesela :) spor yapabiliyorsan spor ekle ve vücudunu tanı ihtiyaci olani ye yeter

Özel bir sey yapmadim aslinda bilincli beslendim kan degerlerim filanda düzeldi mesela :) spor yapabiliyorsan spor ekle ve vücudunu tanı ihtiyaci olani ye yeter
İki ayda 12kilo vermişsiniz ben zaten 13kilo vermek istiyorum ama 2 ayda benim için biraz zor geldi maşallah :)

Inş canım :KK19:bu cuma yarışmalarina katılmak isteyenler için biyer var oraya yazdım bakalım biri beni alırsa daha iyi motive ol cam gibi :)
Bizim takımın kriterlerine uysan ben çağırcaktım seni ama çok vericek kilon yok :) hadi bakalım basarılarini merakla bekliyor olacağım :KK19:

Back
X