The Following

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul

Joe Carroll (James Purefoy) adlı ünlü bir seri katil, bir gün hücresinden kaçar ve yeni bir çılgınlığa soyunur. Planlarını uygulamaya koyan ve seri katilller arasında bir ağ kuran Joe'nun bu hareketi üzerine FBI da hemen harekete geçer ve eski ajan Ryan Hardy'i (Kevin Bacon) göreve çağırır.Ryan, yıllar önce öğretmenken 14 öğrencisini kaybetmesine yol açan Carroll'ın yakalanmasını sağlayan ve dünyada muhtemelen onu en yakından tanıyan kişidir. Ama aradan yıllar geçmiştir ve ne Joe, ne de Ryan'ın eski hallerinden pek eser yoktur. Hardy, aklı fikri iş olan ve sert bir yapıya sahip Jennifer Mason (Jeananne Goossen) ve çok zeki bir genç olan Mike Weston'dan (Shawn Ashmore) oluşan bir ekiple birlikte çalışmalara başlar ve örgütün üstüne gitmeye karar verir. Bu vakitten itibaren asıl hikaye, yani asıl savaş da başlamış olur. Hardy için, Joe için, içinde Joe'nun eski karısı (Natalie Zea) ve oğlunu (Kyle Catlett) da bulunduran bütün insanlık için...

Eklentiler

• $the-following11-600x350.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 120
dizinin 2. bolumu yayınlandı ben begendim gerilim polisiye sevenler icin uygun..surukleyici bir konusu var..

Ben beğendiğim bu diziyi, zaten Kevin Bacon'ı çok severim. Umarım başladığı gibi güzel gider. Başarılı bir yapım olmuş

9 bölümünü birden izledim bugün, bi gündür adamı yakalayamadılar

gerçi patrik jane, red john u 5 sezondur yakalayamıyor değil mi, herhalde bu 10 sezon yakalanmaz

bu saadet zincirinin parası nereden akıyo merak ediyorum, evet 9 bölümdür taktığım şey bu oldu

Aslında cok başarılı bi dizi.....konu süper fakat FBI bu kadar basite indirilmemeli.....resmen dalga geciyolar adamlarla ya....FBI da biraz ilerleme kaydedebilse cok daha iyi olacak....o yönden sıkılmaya başladım....her bölüm sonu bi daha izlemicem,gerildim artık,sinir oldum diyorum ama haftaya naptın indirdin mi yeni bölümü diye de soruyorum eşime

Diziye hayat veren bence tam manası ile James Purefoy.
Adam hakkını veriyor ve çok da iyi oynamış.. Ama aldığı tepkileri görüp durmaktan sıkıldığım için bıraktım.1. sezonu bitiremedim..
Yabancı dizilerde o kadar alışmışız ki FBI hemen gelir çat diye herşeyi çözer gider falan.. Türk polisini yerden yere vurup mahveden insanlar birden FBI ı deliler gibi savunmaya başlayıp diziye söylemedikleri laf bırakmadılar..
FBI ile dalga geçmek istiyor belki çok gözünüzde büyütüyorsunuz demek istiyor.. Belki daha başka şeyler var için içinde.. Adam zaten yakalanacak olsa dizinin heycanı azalır ondan uzattıkça uzattılar.. 2. sezonda çekilip kapanacakmış dediler ama kesin bilgim yok.

diziye başladığımda imdb puanı 8.3 dü, şimdi 7.5

bu düşüşü hak etti, hatta daha fazlasını

saçmalaya başladığını düşünüp bıraktığım dizilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…