The New Adventures of Old Christine

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
christinejr5.jpg

Julia Louis-Dreyfus sonunda "Seinfeld laneti"ni kırmayı başardı. The New Adventures of Old Christine ona bir Emmy ödülü ile bir Altın Küre adaylığı getirdi.

Bütün dünya onu Seinfeld'in Elaine'i olarak tanıdı. Sonra CNBC-e'de yayınlanan Watching Ellie gibi yapımlarda şansını denedi, ama "Seinfeld Laneti"ni sonunda The New Adventures of Old Christine ile kırmayı başardı. Dizi ona bir Emmy ödülü ile bir Altın Küre adaylığı getirdi.

The New Adventures of Old Christine, kocasından ayrılmış, oğlunu tek başına büyüten Amerikalı bir annenin portresi. Ortağı Ali (Amy Farrington) ile kadınlara mahsus bir jimnastik salonu işletiyor. Hayata farklı bir görüş açısından bakıyor, fikirlerini dile getirmekten çekinmiyor, hatta kendi kendine konuşuyor. Öte yandan, her gün onun için bir macera. Eski kocasıyla paylaştığı dostça ilişki ise hayatını kolaylaştırıyor. Ta ki o eşin, yani Richard’ın yeni, genç sevgilisi hayatlarına girene dek. Adı ne mi? Tahmin ettiğiniz gibi: Christine.

Julia Louis-Dreyfus’un oynadığı Christine ise 40 küsur yaşında, iki yılı biraz aşan bir süre önce boşanmış bir hanım. 20’li yaşlarındaki miskin erkek kardeşi Matthew ile (Hamish Linklater) birlikte yaşıyor. Matthew, ablası yokken yeğeni Richie’ye bakıyor. Christine ise gecenin bir vakti kendine telefon mesajları yolluyor. Örneğin: “Nyquil almaktan vazgeç, uykunu kaçırıyor” ya da “Şeker yemekten vazgeç, aşkın yerini tutmaz” gibi. Herhangi bir konuda endişe duyduğu zaman kendi kendine konuşuyor. Julia Louis-Dreyfus, The New Adventures of Old Christine ile aradığı diziye ve solo başarıya kavuşmuş gibi görünüyor.

(alıntıdır)

gerçekten çok komik bir dizi ilk başlarda izlemedim ama sonra çok pişman oldum gülmekten kırılıyorum

çok güzel bir dizi... ders oluyo bazı konuları özellikle kadının kendisiyle en kötü halde bile barışık olması kendisiyle dalga geçmesine hayranım..

bence çok komik,kaydirigubbakcemile3
takip ediyorum ama sanırım şuan çıkmıyor

bitirdiler galiba bu diziyi yabilmiyorumkismile:mymeka:

ay canım süpersin ya, sevindim valla bitmediğine,
bu kanallar, seni işe almalı bence
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

Ben yabancı dizilerin nerdeyse hepsini izliyorum galiba, bide çok kaynağım var, sanırım ondan böyleyim sempatiksalakcinni Bencede harcanıyorum buralarda :roflol::roflol:

dizilerde hep bakımlı, havalı, mağrur vs.. vs.. kadınlar.....

Christine onların yanında gayet doğal bence, özellikle pasaklı oluşu oldukça doğal
kaydirigubbakcemile3

bu akşam izlediğim bölümü çok komikti, barb kristine neden etekli mayo giydiğini şimdi anladım diyo:roflol::roflol:

1-2 sefer denk gelmiştim, cidden komik dizi.. Hele zenci bir kadın var o daha komik..

Düzenli takip etmek istiyorum ama 5.sezon çokmuş. 4.sezondan başlasam anlar mıyım ki, yani kopukluk olmaz değil mi.

Yoksa illa ilk bölümden mi başlamam gerekiyor

1-2 sefer denk gelmiştim, cidden komik dizi.. Hele zenci bir kadın var o daha komik..

Düzenli takip etmek istiyorum ama 5.sezon çokmuş. 4.sezondan başlasam anlar mıyım ki, yani kopukluk olmaz değil mi.

Yoksa illa ilk bölümden mi başlamam gerekiyor

yok canım olayların başlayıp kapandığı bi dizi istediğin yerden başlakaydirigubbakcemile5

ağbim tanıştırdı bizi, taaa seinfeld den beri hastaydı bu kadına, bayılıyordu, konuşması mimikleri tipi ne tatlı der zorla izletirdi ki ben seinfeld i hiç sevmez sadece gönlü olsun diye oturur kadını izlerdim, bu diziyi de bilmiyordum ağbim takipçisi, yine bir iki kere izletti ama mükemmelmiş, bu geceden itibaren ilk sezonundan başlıyorum izlemeye, arayı kapatmak lazım çok eğlenceli çok çatlak bir kadın :9: zaten seinfeldde de katlanabildiğim sadece bu kadındı diğer karakterleri hiç sevmezdim, tek başına koca bir diziyi göğüslemesi şahane olmuş :31:

bu arada dizinin ana karakteri o tatlı ve cimcime kadının 50 yaşında olduğunu öğrendim :52: işte 50 yaştan 50 yaşa fark var demekki, gencecik kadın gibi, çok tatlı, bir kere daha minyonların zaferi diyorum :64: yine kendime pay çıkardım :66:

Back
X