The Strain

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Guillermo del Toro ve Chuck Hogan’ın üçleme kitap serisinden diziye dönüştürülen dizinin konusu kısaca şöyle;
JFK havalimanına ışıkları kapalı, kapıları kilitli bir uçak iniş yapar. Epidemiyog Dr. Ephraim Goodweather (Stoll) ve takımı da olayı araştırmak için görevlendirilir. Takım, uçakta 200 ölü ve 4 canlı bulur. Ölülerin vücutları morgdan kaybolmaya başlayınca durum daha karmaşık bir hal alır. Goodweather ve yanındakiler de kendilerini, sadece sevdiklerini değil, bütün bir şehri insanlığa karşı çok eski bir tehditten korumak için savaşırken bulurlar.

Demek sakeenayla beraber bilim-kurgu izlemeye karar verdiniz :KK51:

açık söyleyeyim ilk bölümleri çok sıkıcıydı zor dayandım ama konu ilginç olunca işte
bence ilerledikçe güzelleşiyor :KK8:

Eşim de bölümler biriksin izleyelim diyor bu ara biraz bilim kurguya sardım bende ama hadi bakalım :)

Ben de diziye başladım sayılır,ama bir türlü ilk bölümü bitiremedik sürekli uykumuz geliyor sonunu göremeden uyuyoruz ama izlediğim kadarıyla değişik bir dizi gibi ama sonradan batırmazlarsa tabii.
Film olarak mesela en son Lucy'i izledim konusu güzeldi ama gidişatını ve sonunu güzel yapamamışlar bence böyle işleyemedikleri konular çok oluyor bakalım bu nasıl görücez:KK51:

Sanırım 7-8 bölüm izledim ama bazı sahneleri çok iğrenç geliyor bana alışamadım :KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X