The X Files

office

Ben sizden değilim...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.420
1.123
Bir döneme damgasını vuran X-Files gizemli olayları çözmeye çalışan iki FBI ajanının hikayesini konu alıyor: Fox Mulder ve Dana Scully. Fox uzaylıların varlığına ve metafiziğe inanırken, Dana daha çok bilimsel olarak cevapları bulmaya çalışıyor. Bu yüzden bir türlü anlaşamasalar da, cinayetleri çözmek için en iyi şansları beraber çalışmak.

Fox Mulder'ın doğaüstü olaylara olan bu inancı 12 yaşındayken kız kardeşinin kaçırılmasına dayanıyor. O sıralarda otoritelerin bunu uzaylılara bağlaması Fox'un tüm hayatını değiştirmiş. Ama şimdi kız kardeşinin kaçırılması da dahil, FBI'ı sakladığı gerçeklere ulaşma fırsatı var. Artık görüşleri bambaşka bir yöne kayabilir.

Alıntıdır..

-az biraz spoiler içerir-

güzel başlayacak dedik, adamlar ilk bölümden geçmiş bütün 9 sezonu derin devlete bağlayıp uzaylıları harcadılar.. buna rağmen evet güzel ama eski gizemi bulamadım..

Yeni bir diziye başlamayı düşünüyordum ben de. Konu ilginç görünüyor. Ingilizce alt yazı ile izlemeye çalışıyorum. Teknik kelimeler çok yoğun mu takip edebilir miyim sizce? Bilim kurgu tarzında konuşulanlar garip oluyor da bazen

izleyebilirsin teknik bir terim yok.. evet haklısın The Bing Bang Theory'i altyazısız izlemek sıkıntı olabiliyor mesela çok fazla teknik terim var ama bu dizide yok rahatlıkla anlarsın tantanis :)

izleyebilirsin teknik bir terim yok.. evet haklısın The Bing Bang Theory'i altyazısız izlemek sıkıntı olabiliyor mesela çok fazla teknik terim var ama bu dizide yok rahatlıkla anlarsın tantanis :)
Evet o diziyi takip edemedim o yüzden. Başlayayım o halde birinci sezondan. Teşekkür ederim :)

Eski sezonla alakası yok sanki yenisi bir supernatural gibi eski tat yok yokluktan izliyorum da 3. Bölüm de cok güldüm

Korkumdan izlemeyi bıraktım izlerken benim gibi çok gerilen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…