• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Theworldismine'ın Çeyizleri

hayırlı olsun, gülegüle kullanın inşallah.

Lacivert yemek takımını nerden aldınız? fiyatı ne kadar acaba?

çok güzel bir çeyiz allah ağız tadıyla kullandırsın maşallah

amin canım çok teşekkür ederim :)

son eklediklerin de çok çok güzel:16:

onları unutmuşum ilk sayfaya ekleyemedim , beğendiğine sevindim canım :)

Hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan :))

çok teşekkür ederim çok sevindim beğendiğine :)

Hepsini güle güle kullanın inşallah. Canım son eklediğin baharat takımını nereden aldın ve markası nedir? ablam çok önceden almıştı aynısından, şimdi pek hatırlamıyor. çok kullanışlı güle güle kullan :)

baharat takımı ve diğerlerini markafonideki bir kampanyadan almıştım canım, ama o desen heryerde var, burda resmi olmayan diğer parçalarını istanbul fatihte bir züccaciyeciden aldım fiyatlarıda çok uygundu. Bunlar ilk aldıklarımdan daha sonra fikir değiştirip herşeyimi pembe almaya başladım :)

herşey çok güzel canım mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inş.

amin canım,çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

hayırlı olsun, gülegüle kullanın inşallah.

Lacivert yemek takımını nerden aldınız? fiyatı ne kadar acaba?
teşekkür ederim canım:)

lacivert yemek takımı hediye o konuda yardımcı olamıycam maalesef

Son düzenleme:
çooooook güzel çok cici bir çeyizin var güle güle kullan canım:16:

yenilerde cok tatlıı :)) ya ben bernardo takımına bayıldım dün gittim baktımm ind var ama almıştım ben önceden takımlarımııı yenileri cıkıoo aklım gidioo :((

Hayırlı olsun herşeyin güle güle kullan. Porselen takımlarının sayısı çok ama misafir takımı günlük takım kahvaltı takımı çay takımı ve bir tane daha var, o ne oluyor?

hayırlısı olsun cnm güzel günlerde kullanın inş:16:

çok teşekkür ederim canım :)

çooooook güzel çok cici bir çeyizin var güle güle kullan canım:16:

beğendiğine sevindim :) çok teşekkür ederim canım :)

çeyizine bakmaktan çok zevk aldım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan

öyle düşündüysen ne mutlu bana :) , çok teşekkür ederim canım :)

yenilerde cok tatlıı :)) ya ben bernardo takımına bayıldım dün gittim baktımm ind var ama almıştım ben önceden takımlarımııı yenileri cıkıoo aklım gidioo :((
bernardo takımı hiç hesapta yokken dayanamayarak almış oldum :) bunun sonu yok maalesef insan beğendikçe almak istiyor ama bazıları varki karşı koyulamıyor , içinde kalıcaksa eğer al derim :)

Hayırlı olsun herşeyin güle güle kullan. Porselen takımlarının sayısı çok ama misafir takımı günlük takım kahvaltı takımı çay takımı ve bir tane daha var, o ne oluyor?
çok teşekkür ederim güzel yorumuna :) porselen takımların fazla değil aslında misafir takımım açelya ve çok uyguna almıştım o yüzden 2 tane daha günlük takım aldım(birisi bernardo diğeride lacivert takım) Kahvaltı takımının haricinde başka da bir takım yok hangisini söylediğini anlamadım ?

cevabın için çok teşekkür ederim :) Tekrar güle güle kullan canım:16:

çok teşekkür ederim canım tekrar :)

iyi günlerde kullan... hepsi çok güzeller

çok teşekkürler beğendiğine sevindim :)

çatal bıçak takımın hisardan milano mu?
çok gzel tüm eşyaların güle güle kullan :)

ya işte sonu yok lafı beni durduruoo :)) bakalım evi bi dizelimm artık sonra kaarar verecegimm

İki tane günlük takım dediğinde çözmüş oldum:) Hepsi çok güzel güle güle kullan canım. Günlüklerin de gerçekten çok güzel

Back
X