🤔

Gulsen1881

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
23
6
1
34
Dun aksam kan testi verdım sonucum 126.6 cıktı ama doktor net bısı söylemedi adet gunumde gectı bilgisi olan varmı kızlar
Hamileyim dıye sevinemiyorum Hamile degılım diyede üzülemiyorum ama kasık agrım ve cok sık idrara cıkmam var🤔

Dun aksam kan testi verdım sonucum 126.6 cıktı ama doktor net bısı söylemedi adet gunumde gectı bilgisi olan varmı kızlar
Hamileyim dıye sevinemiyorum Hamile degılım diyede üzülemiyorum ama kasık agrım ve cok sık idrara cıkmam var🤔
HCG 126 cıkıyor ve bu degere göre hamilesin 2 gun sonra tekrar bakalım diyemedi mi bu doktor, cok tuhaf ya

2 günde iki kat artıyorsa hamilesiniz demektir kan testini tekrarlayın inşallah gönlünüzce sonuclanır

Kese gördüğünüze emin misiniz? Beta cok dusuk ilk kez karsılasıyorrum genelde 1000lerden sonra gorulur vajinal
Karından ultrasyonda gorulmedı alttn muayene ıle goruldu

Eklentiler

• IMG-20210809-WA0000.webp
    IMG-20210809-WA0000.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 23
Back
X