- 3 Mayıs 2021
- 23
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi Gulsen1881
-
Teşekkür ederim2 gün sonra tekrar kan verin. Düzenli artış varsa sevinebilirsiniz.
Rica ederim sağlıkla gelsin. Benin de ilk degerim 181di düzenli arttı benimle çok şükür. Değeriniz de düşük değil.Teşekkür ederim
HCG 126 cıkıyor ve bu degere göre hamilesin 2 gun sonra tekrar bakalım diyemedi mi bu doktor, cok tuhaf yaDun aksam kan testi verdım sonucum 126.6 cıktı ama doktor net bısı söylemedi adet gunumde gectı bilgisi olan varmı kızlar
Hamileyim dıye sevinemiyorum Hamile degılım diyede üzülemiyorum ama kasık agrım ve cok sık idrara cıkmam var
Sadece folik asit kullan dedı neye istinaden varmı yokmu onu bıle solemıyorsunuz dedım sen kullan dedı kendıne supriz yapacak sanırım:))HCG 126 cıkıyor ve bu degere göre hamilesin 2 gun sonra tekrar bakalım diyemedi mi bu doktor, cok tuhaf ya
Neyse onun yerine ben söyleyim, tebrikler hamilesinizSadece folik asit kullan dedı neye istinaden varmı yokmu onu bıle solemıyorsunuz dedım sen kullan dedı kendıne supriz yapacak sanırım:))
Cok teşekkür ediyorum sızeNeyse onun yerine ben söyleyim, tebrikler hamilesinizartışı da muhakkak kontrol ettirin, folik asıti aksatmayın
Rica ederim, inşallah sağlıcakla ilerlerCok teşekkür ediyorum sıze❤
Hayırlısı ınsallahRica ederim, inşallah sağlıcakla ilerler
Neyse onun yerine ben söyleyim, tebrikler hamilesinizartışı da muhakkak kontrol ettirin, folik asıti aksatmayın
2 günde iki kat artıyorsa hamilesiniz demektir kan testini tekrarlayın inşallah gönlünüzce sonuclanırDun aksam kan testi verdım sonucum 126.6 cıktı ama doktor net bısı söylemedi adet gunumde gectı bilgisi olan varmı kızlar
Hamileyim dıye sevinemiyorum Hamile degılım diyede üzülemiyorum ama kasık agrım ve cok sık idrara cıkmam var
Cok kucuk degerle gormussunuz keseyibugun gittim keseyi gorduk inşallah yer tutar dua edin
Evet ama bır sıkıntı olurmu kı sonrasındaCok kucuk degerle gormussunuz keseyi
Beta kactı,? Yok kese gorduysenız sıkıntı yok, ınsallah saglıcakla ilerlerEvet ama bır sıkıntı olurmu kı sonrasında
126.6 canım 1 hafta sonra tekrar beta ya bakılacak 2 haft sonrada kalp atısına bakmak ıcın cagırdıBeta kactı,? Yok kese gorduysenız sıkıntı yok, ınsallah saglıcakla ilerler
Kese gördüğünüze emin misiniz? Beta cok dusuk ilk kez karsılasıyorrum genelde 1000lerden sonra gorulur vajinal126.6 canım 1 hafta sonra tekrar beta ya bakılacak 2 haft sonrada kalp atısına bakmak ıcın cagırdı
Karından ultrasyonda gorulmedı alttn muayene ıle gorulduKese gördüğünüze emin misiniz? Beta cok dusuk ilk kez karsılasıyorrum genelde 1000lerden sonra gorulur vajinal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?