Gebeliğe Hazırlık Ths ve T4 düşüklüğü Hamileliğe Engel mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

burcdem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
125
46
13
35
Merhabalar arkadaşlar;

internetten araştırıyorum ama inanın kafam beynim durdu artık. Bugün aksam üzeri kadın doğuma gideceğim gitmeden önce herhangi bir olumsuzluk var ise kendimi hazırlamak istiyorum.

Hipertroidim vardı ve değerlerim inanılmaz yüksekti. civarı ... Günde 9 adet ilaç kullanıyorum . Bebek düşündüğümüz için cumartesi günü dahiliyeye gidip kan verdim , değerlerim şu şekilde ;

T3 2.37
T4 0.56
tsh 0.01

Bu durumda hamile kalmam mümkün mü ?

Merhabalar arkadaşlar;

internetten araştırıyorum ama inanın kafam beynim durdu artık. Bugün aksam üzeri kadın doğuma gideceğim gitmeden önce herhangi bir olumsuzluk var ise kendimi hazırlamak istiyorum.

Hipertroidim vardı ve değerlerim inanılmaz yüksekti. civarı ... Günde 9 adet ilaç kullanıyorum . Bebek düşündüğümüz için cumartesi günü dahiliyeye gidip kan verdim , değerlerim şu şekilde ;

T3 2.37
T4 0.56
tsh 0.01

Bu durumda hamile kalmam mümkün mü ?
Hipertroidi mevcutken ve ilaç kullanıyorken gebeliğe müsaade etmiyorlar canım TSH ın normale dönmesini ve ilaç tedavisinin kesilmesini beklemen gerekiyor. Bende öyle oldu. Propycill kullanıyordum yaklaşık 1.5 yıl sürdü. Sonunda normale dönünce ilaç kesildi ve gebe kalabilirsin dendi. Geçmiş olsun

elmas bende 1,5 yıl kullandım , doktora gittim doktor ilacın fazla gelmiş azaltacağız dedi. Bu ilacı kullanırken hamile kalamayız yani :(

Back
X