Tıbbi sekreterlik yapan varmı?

Ya evet aslinda para degil ben cok bunaliuorum tek korkum ise girerim birde yapamam maas icin acaba yeniden heyete sokarlar ugrastirirlarmi birde o var. Arkadaslarim yapma bu riske girme diyorlar
Böyle bir maceraya atılacağınıza evden çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak çalışabilirbilirsiniz.Özel hastaneler de asgari ücret veriyor bildiğim kadarıyla.

Kizlar hepinize merhaba.
Sanirim buyuk bir depresyondayim hicbirseyden tat almiyorum. Uzun suredir evdeyim ( gelirim var) ama bunaldim cok bunaldim.uzun seneler calistigim icin bir rahatsizligimdan dolayi ayrildim emekli olup.simdk pismanim. Yasim 35, ama sorsaniz 70 gibi hissediyorum.okudugum kitaplar uc bes sayfada sonlaniyor zevk almiyorum.ayni dizileri sirf ses olsun diye açiuorum dinliyorum ama kafa ayri yerde. Hamileydim dusuk yaptim sanirim daha dusunmem saglik sorunlarimdan dolayi. Zaten bakacakta gucum maneviyatim yok anladigim kadariyla. İse gitmek istiyorum.hastanede calisabilicegimi dusunuyorum ama bu yastan sonra alirlarmi bilmiyroum.gorsel olarak hani kucuk gosteriyorum bakimliyim her daim hafif makyajim var. Fiziken ve yuz olarak guzel oldugumu soylerler.sizce kursa katilip sertifika alsam hastaneye girsem olurmu.lise mezunuyum bu arada.psikilojik olarak son 4 aydir boyleyim.yardim al diyeceksiniz ozel hastaneye gittim gecen hafta 1.400 tl psikiyatr seansi. Devlet hastanelerinde randevu bulamiyorum.umarim en hafif sekilde atlatirim.aranizda tibbi skereterlik yapan varmi zorluklari kolayliklarini bilen.yoksa otur eline gecen maasla evinde kal dermisiniz
Depresyon için online terapilere bakabilirsiniz onların ücreti biraz daha düşük olabiliyor. Bir an önce toparlanmanın dileğiyle 🙏

Back