Gebeliğe Hazırlık Tıbıka hastalıgı 🤲

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dez21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dez21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
132
22
48
Benim 3 yıldir bebegim olmuyor 3yıllik evliyim pco var ama yumurta catlama tedaviyle oluyor tutmuyor bebek kontrollerden gectik bi hocaya gitmiştik nekadar dogrudur bilemem tabiki ama kendimide sormak istedim tıbika var sende dedi çocugun cok olacak ya karnında ölür yada düser yada hic tutmaz dedi ADANA'da bildiğiniz bi hoca varmi dua yazdırsam birkac forumda okudum yapılıyormuş eskilerden beri bildiğiniz yer varsa allah rızası için önerilerinizi bekliyorum veya bu konuda fikriniz varmı beni dualarınizdan eksik etmeyin tanimadan bilmeden gelen dua kabul olur allah hepinizin gönlüne gore versin ne dileginiz varsa insallah

Tövbe tövbe o nedir geçmiş olsun

Tövbe tövbe o nedir geçmiş olsun
3 harflinin rahime musallat olması demekmiş hamile kalmak isteyen hamile olan veya anneden kızına geçen 40lıyken bende ogrendiğimde tedirgin oldum ummu sıbyan ismi çok teşekkur ederim

Tılan da ziyaret var oraya gide bilirsiniz

Tılan da ziyaret var oraya gide bilirsiniz
Allah ne muradınız varsa versin inşallah dualarıniz kabul olsun çok çok teşekkür ediyorum ne kadar onemli benim icin bilseniz şuan ne dua edecegimi sasirdim size dualarımda olacaksınız

Peki burda ziyarette yani birisimi var dua yaziyormu kusura bakmayn bilgisizim biraz

Aminn cnm rabbim gönlünüze göre versin inşallah hoca var dua yazıyor çok kişi gidiyor ben de gittim bir kaç kez Allahın izni ile faydasını görürsünüz

3 harflinin rahime musallat olması demekmiş hamile kalmak isteyen hamile olan veya anneden kızına geçen 40lıyken bende ogrendiğimde tedirgin oldum ummu sıbyan ismi çok teşekkur ederim
Siz yinede testlerinizi falanda yaptırın bi kontrollerden geçin ihmal etmeyin

Bunu daha önce bir doktor demiş duyuntu sadece aynen bebeğe bakılırken görebiliyor doktor çok enterasan musallattan nasıl kurtulma bakın. Sebebini Allah bilir bence dua herşey çözüm

Saçmalamayın Allahınızı severseniz ya ,para tuzağı inancınızla sömürülüyorsunuz .Hacı hocaya vereceğiniz parayı tüp bebek deneyin .Bu arada bam yiyeceksiniz

Bilim teknoloji çağında kadına hala böyle atfedilen suçluluk eksiklik duygusu kaldı mı ya? Şaşkınlıkla okudum. Konu sahibesi inancınız nedir bilemem saygı da duyarım ancak pcos olduğunu bile bile hacı hocadan medet ummak size de para tuzağı gelmiyor mu? O zaman tüm çocuğu olmayanları gönderelim hocalara, onlar yaptırsın çocuğu hatta hamilelik takibi kampanyası varsa o daha iyi olur bak.

Umudunuzu yitirmeyin adam akıllı doktora gidin. Yumurtanız olduğu sürece umut var. Elinizden geleni tıbbi anlamda yapıp tevekkülü Allah'tan bekleyin: aracılara ihtiyacınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…