durumum şu isim vermiyorum internette satış yapılan bir lanet yerde satış yapıyorum
her ilana 5-6 tl den aylık 200 tl ilan parası kargo ücreti 5 tl aylık 400e yakın kargo parası dükkan kirası şu su bu su dünya para veriyorum
kadının biri 1 kasımda bir aksesuar ürünü aldı tam olarak belirtmiyorm reklam zannetmesinler
ama bayramda vs. her kadının kulllanacağı bişi
bu kadına 1 kasımda kargoladım 2 kasımda teslim aldı 5 kasımda tam para bana aktarılacağına 1 saat kala onayı durduttu
onay vermiyorum para aktarılmasın rengi hoşuma gitmemeye başladı iade edeceğim dedi
5 kasım arife günü kargolar kapalı kadın 2 kasımdan bu yana ürünü kullanıyor
rengini 3 gün sonra mı farke tmiş
10 kasımda kargo açılacak 10 kasıma kadar da birgüzel kullanacak yıpratacak belki de
10 kasımda bana gönderecek sonra ooh mis gibi parasını alacak bayram bitti işim bitti nasılsa die
bende hem gönderirken 5 tl kargo ödedm gelecek 5 tl kargo ilan 5 tl 15 tl cebimden çıkacak
kullanılmış ürün gelecek çöpe atıcm
ağlamak üzereyem 15 tlye yazıklar olsun beni fakir yapmaz
haram eder geçerim
ama insanlar neden böyle şeytanlık peşinde
kullan kullan 10 gün sonra geri gönder site de buna hak tanıyor
bunu yapan bir kadın olamaz ya ona ağzıma gelen her küfürü etmek istiyorum ulaşamıyorum cvp vermio telefona
açsa al tepe tepe kullan parasını havale yapacam haram zıkkım olsun o para yaptığın bu terbiyesizliğe dicem
gerçekten çok sinirliyim insanlara güven bu yüzden azalıyor işte
hiç mi güvenilecek dürüst insan kalmadı ya yazıktır kul hakkıdır yaa
ticarette benim gibi bu durumları yaşayan var mı içinizden kızlar
her ilana 5-6 tl den aylık 200 tl ilan parası kargo ücreti 5 tl aylık 400e yakın kargo parası dükkan kirası şu su bu su dünya para veriyorum
kadının biri 1 kasımda bir aksesuar ürünü aldı tam olarak belirtmiyorm reklam zannetmesinler
ama bayramda vs. her kadının kulllanacağı bişi
bu kadına 1 kasımda kargoladım 2 kasımda teslim aldı 5 kasımda tam para bana aktarılacağına 1 saat kala onayı durduttu
onay vermiyorum para aktarılmasın rengi hoşuma gitmemeye başladı iade edeceğim dedi
5 kasım arife günü kargolar kapalı kadın 2 kasımdan bu yana ürünü kullanıyor
rengini 3 gün sonra mı farke tmiş
10 kasımda kargo açılacak 10 kasıma kadar da birgüzel kullanacak yıpratacak belki de
10 kasımda bana gönderecek sonra ooh mis gibi parasını alacak bayram bitti işim bitti nasılsa die
bende hem gönderirken 5 tl kargo ödedm gelecek 5 tl kargo ilan 5 tl 15 tl cebimden çıkacak
kullanılmış ürün gelecek çöpe atıcm
ağlamak üzereyem 15 tlye yazıklar olsun beni fakir yapmaz
haram eder geçerim
ama insanlar neden böyle şeytanlık peşinde
kullan kullan 10 gün sonra geri gönder site de buna hak tanıyor
bunu yapan bir kadın olamaz ya ona ağzıma gelen her küfürü etmek istiyorum ulaşamıyorum cvp vermio telefona
açsa al tepe tepe kullan parasını havale yapacam haram zıkkım olsun o para yaptığın bu terbiyesizliğe dicem
gerçekten çok sinirliyim insanlara güven bu yüzden azalıyor işte
hiç mi güvenilecek dürüst insan kalmadı ya yazıktır kul hakkıdır yaa
ticarette benim gibi bu durumları yaşayan var mı içinizden kızlar