• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ticarette Böyle Kötü niyetli insanlarla sizde karşılaştınız mı?

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
durumum şu isim vermiyorum internette satış yapılan bir lanet yerde satış yapıyorum
her ilana 5-6 tl den aylık 200 tl ilan parası kargo ücreti 5 tl aylık 400e yakın kargo parası dükkan kirası şu su bu su dünya para veriyorum

kadının biri 1 kasımda bir aksesuar ürünü aldı tam olarak belirtmiyorm reklam zannetmesinler
ama bayramda vs. her kadının kulllanacağı bişi
bu kadına 1 kasımda kargoladım 2 kasımda teslim aldı 5 kasımda tam para bana aktarılacağına 1 saat kala onayı durduttu
onay vermiyorum para aktarılmasın rengi hoşuma gitmemeye başladı iade edeceğim dedi
5 kasım arife günü kargolar kapalı kadın 2 kasımdan bu yana ürünü kullanıyor
rengini 3 gün sonra mı farke tmiş
10 kasımda kargo açılacak 10 kasıma kadar da birgüzel kullanacak yıpratacak belki de
10 kasımda bana gönderecek sonra ooh mis gibi parasını alacak bayram bitti işim bitti nasılsa die
bende hem gönderirken 5 tl kargo ödedm gelecek 5 tl kargo ilan 5 tl 15 tl cebimden çıkacak
kullanılmış ürün gelecek çöpe atıcm
ağlamak üzereyem 15 tlye yazıklar olsun beni fakir yapmaz
haram eder geçerim
ama insanlar neden böyle şeytanlık peşinde
kullan kullan 10 gün sonra geri gönder site de buna hak tanıyor
bunu yapan bir kadın olamaz ya ona ağzıma gelen her küfürü etmek istiyorum ulaşamıyorum cvp vermio telefona
açsa al tepe tepe kullan parasını havale yapacam haram zıkkım olsun o para yaptığın bu terbiyesizliğe dicem
gerçekten çok sinirliyim insanlara güven bu yüzden azalıyor işte
hiç mi güvenilecek dürüst insan kalmadı ya yazıktır kul hakkıdır yaa
ticarette benim gibi bu durumları yaşayan var mı içinizden kızlar

dur bakalim, belki kullanmamistir. ilk basta begenmistir ama sonra es dost begenmedigini soylemisse icine sinmemistir. tlf nu da iade konusunda tartismak istemedigi icin acmiyordur. dedim ya belki kullanmamistir hic.
ama maalesef interenetten satisda bu gibi sorunlar oluyo:50:

Son düzenleme:
nasıl güvebilirm ki
hadi kullanmadı tamam geldiğinde ancak kabul edince görücm kullanıp kullanmadığını
ve hanımefendinin keyfi yüzünden ben cebimden çok olmasada para harcadım ki o 15 tlyi bulamayanlar var
bu ayıp değil midir internetten alışveriş yapıyorsan bazı şeyleri düşünmelisin
her bilgisayar monitörünün renk ayarı farklıdır
birinde gri görünür diğerinde füme
bu benim suçummu mesaj attım elinizi vicdanınıza koyun size vizon renk diye kırmızımı gönderdim
fotoğrafını bizzat kendim kendi makinamla çekiyorum
monitör renginiz tutumuyorsa benim suçum ne
2 tane almştı birini 25 ekimde aldı tutturmuş şimdi msj atıo onuda iade edicm onunda rengini beğenmiorum die tek sebebi renk
onu edemez süresi doldu
ama bu cümleden sonra iyice anladım ki kadın problemli
25 ekimde aldı teslim aldıktan sonra teşekkür etti beğendiğini söyledi
ardından bir tane daha aldı 1 kasımda şimdi mesaj atıo ben bayramdan sonra ikisinide göndericem
Allah kahretsin böyle insanı eşine arkadaşlarına ailesini sabır versin bir insan nasıl bu kadar problemli olabilir yaa

Digital ortam neticede ürün renklerini bire bir aktarmak mümkün değil. Ayrıca monitörden mönitöre de renkler fark ediyor. Kaldı ki katalog ürünlerinde bile böyle sorunlar yaşanıyor ancak alıcı bunu hoş görüyor.

Durumu siteye bildirseniz aynen bu şekilde?Kullandığı ürünü iade edecek diye,bir de bayramda kullanılacak bir şey diyorsunuz öyleyse kadının kötü niyeti çıkar ortaya.

Son düzenleme:
Durumu siteye bildirseniz aynen bu şekilde?Kullandığı ürünü iade edecek diye,bir de bayramda kullanılacak bir şey diyorsunuz öyleyse kadının kötü niyeti çıkar ortaya.
bildirdim tatlım site sallıyor bayram iş gününe dahil olmadığından bayram süresi geçerli değil diyor
lanet ettm defalarca ayıptır günahtır kul hakkıdır ya
çok çirkin sözler söylemek geliyor içimden kadına
en sonunda mesaj attım aynı üründen 10 adet sattım 10 kişide profile yazmış
çok beğendim birebir aynısı çok güzel vs. die bakın Allah aşkına onlara bu insanlar alıyor çok beğeniyor aynısı diyor onlar KÖR ve APTAL da bir tek siz mi görüyorsunuz farklı olduğunu dedim şimdi şikayet var a da gereken heryere yazacağım
çıldırttı artık saçma sapan mesajlar atıyor adresine gidip saçını başını yolmak istiyorum kocası varsa Allah kocasına sabır versin

Son düzenleme:
Ticaret bu malesef hile yapan insanlar çok.
anlattıklarınıza göre o hanımın sırf meraktan zevk olsun diye alıp göndermece oynuyor gibi düşündüm.
Günahını da almıyım görmedim çünkü.
Ben ilk defa netten alışveriş yaptım o da kpss kitapları daha ucuza geldiği için.
Onun dısında giysi eşya almadım çünkü böyle sorunlar hep oluyor ürünü görmeden dokunmadan ne kadar beğenebilirsin ki..

nasıl güvebilirm ki
hadi kullanmadı tamam geldiğinde ancak kabul edince görücm kullanıp kullanmadığını
ve hanımefendinin keyfi yüzünden ben cebimden çok olmasada para harcadım ki o 15 tlyi bulamayanlar var
bu ayıp değil midir internetten alışveriş yapıyorsan bazı şeyleri düşünmelisin
her bilgisayar monitörünün renk ayarı farklıdır
birinde gri görünür diğerinde füme
bu benim suçummu mesaj attım elinizi vicdanınıza koyun size vizon renk diye kırmızımı gönderdim
fotoğrafını bizzat kendim kendi makinamla çekiyorum
monitör renginiz tutumuyorsa benim suçum ne
2 tane almştı birini 25 ekimde aldı tutturmuş şimdi msj atıo onuda iade edicm onunda rengini beğenmiorum die tek sebebi renk
onu edemez süresi doldu
ama bu cümleden sonra iyice anladım ki kadın problemli
25 ekimde aldı teslim aldıktan sonra teşekkür etti beğendiğini söyledi
ardından bir tane daha aldı 1 kasımda şimdi mesaj atıo ben bayramdan sonra ikisinide göndericem
Allah kahretsin böyle insanı eşine arkadaşlarına ailesini sabır versin bir insan nasıl bu kadar problemli olabilir yaa

Şu 25 ekimde aldığı ürün için göndermeyin filan demeyin.Bırakın göndersin.Parasının iade edileceğini filan sanıyorsa da para iade edilmeyince sinir olsun. Gerçekten çok ayıp yaptığı.

Back
X