Tıkalı tüpler düşük amh

Öncelikle panik yapma tabiki de böyle olup da anne olabilen birsürü kadın var , tüplerin tıkalı ise öncelikle onları aldır ve tüp bebek tedavisine basla bence. Mra evet düşük rezervde iyi. İstanbulda isen baska doktorları da araştırabilirsin. Bu sürede eşin de tahlillerini yaptırmalı. Yumurta sayısı da onemli bazen amh ile doğru orantılı olmuyor. düşük olsa da güzel ve kaliteli yumurta çıkıyor. İçine sinen bir doktorla güzelce araştırarak sürece başlamanı öneririm.

tüplerden rahim içine sıvı akıp tutunmayı engelliyor. transferden önce tüplerin alınması lazım.. toplama sürecinde okey önemli değil ama transfer için önemli.

Benim onunla ilgili bilgim yok. Benim bir tüpüm tikaliydi açıldı. Rahim filmi esnasında açtılar. O yüzden bilmiyorum. Ama geciktirmeyin tedavinizi. Benim de amh 0,02 yaşım ama sizden büyük. Bilseydim değerimin böyle olduğunu çok daha çabuk davranırdım ama malesef bir belirti vermedi.

Bence hemen tuplerinizi aldırmayın. Benim çevremde tıkalı tüplerle normal gebe kalanlar oldu. Tedavinize başlayın baktınız ki olmuyor son çare düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…