• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tikandik mi? tükendik mi? bilemedim ben

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar moralim cok ama cok bozuk, resmen cöktüm..

herzamanki gibi yine özet geceyim bilmeyenler icin, ben yurt disinda yasayan ve macaristanli biriyle mayis ayindan beri evlendim, evlendigim kisiyle cok zor zamanlar attalik diyebilseydim keske henüz atladamadik...

neyse benim ailemle hic bir sekilde baglantim yok, onlar istemediler bu beraberligi, esimden baska kimsem yok..onunlada hersey cok problemli ama sorun benim.. sanirim cok soguttum onu kendimden, simdi kendime geldim tam olacak, basariyorum derken, o hic birsekilde yanasmiyor bana, bir kac günlügüne annesinin yaninda gitmisti macaristana bugün geldi ve geldigi gibi yatakdan cikmiyor, surati asik..

yilbasi icin plan/program yapalim mi fln dedim, evde takiliriz benim birsey canim istemiyor.. hem ne icin? dedi.. =( kirildim ben ya ne biliyim cok mesafeli..cok bocaliyorum.. nasil düzelecek bu durum bilmiyorum..

sirf yilbasi iicin degil, ne dersem deyim, hep canim istemiyor diyor ve susuyor..konusacak birseyimiz de kalmadi artik.. tanistigimiz zaman susmuyorduk bile zaman nasil gecti anlamazdik..simdi ama nasil =(

bir kiziyorum kendi kendime, topla esyalarini cek git diye.. ama özlerim onu.. onsuz cok zorlanirim ayakta durmakta ama sanirim onunlada olmuyor..

sanki bu mutsuzlugunun sebebi benmisim gibi hissediyorum..mutlu edemiyorum onu .. bir yüzünü güldüremedim malesef... cok daraldim.. :14::14::14::14:

Evliliginin basindan beri surekli aglamalarinla, onu itmelerinle, kirici konusmalarinla tabii ki de soguttun onu kendinden. Esin evinde huzur bulamadi bir turlu. Evinde bulamadigi huzuru baska yerde ariyor iste. Her erkek evinde onu sevgiyle bekleyen, guler yuzlu, sokulgan bir karisi olsun ister. Bunu ona yasat artik eger evliligini kurtarmak istiyorsan. Biraz pozitif ol, guler yuzlu ol. Hep depresif, hep depresif nereye kadar? Icinden dertsiz basima dert aldim diye geciriyordun esin eminim.. Seni kirmak icin yazmiyorum, ama aklini basina al istiyorum artik

Evliliginin basindan beri surekli aglamalarinla, onu itmelerinle, kirici konusmalarinla tabii ki de soguttun onu kendinden. Esin evinde huzur bulamadi bir turlu. Evinde bulamadigi huzuru baska yerde ariyor iste. Her erkek evinde onu sevgiyle bekleyen, guler yuzlu, sokulgan bir karisi olsun ister. Bunu ona yasat artik eger evliligini kurtarmak istiyorsan. Biraz pozitif ol, guler yuzlu ol. Hep depresif, hep depresif nereye kadar? Icinden dertsiz basima dert aldim diye geciriyordun esin eminim.. Seni kirmak icin yazmiyorum, ama aklini basina al istiyorum artik

ama yapiyorum gercekten.. macara gitmeden önce böyle güzel koku veren mumlardan yatak odamizin her yerine koydum ve güzel yani romantik bir ambiyans yaratmak istedim, hani isiklar yok ve sakin sakin konusalim.. geldi ve mumlari söndürdü,dislerini fircaladi yatti.. bende kaldim öyle sap gibi.. cok gücüme gitti .. sonra kiriliyorum bilmiyorum.. yüzsüz gibi pesinde dolanmak istemiyorum ama kayip gidiyor ellerimden..

Değişmelisin ve bir an önce bu değişimi eşine göstermelisin...Kararlar al.Ve eşini al karşına konuş.Bundan sonra bu şekilde davranmayacağını söyle.Kendini anlat.Seni kaybetmekten korktuğum için böyle oldu de ailemden koptuğum için de.Ben artık düzelmemizi istiyorum ama benim yanımda ol de.... Mutlu olabileceğinize inandırman lazım...Sonra ona daha iyi davranmaya başlarsın minik minik sürprizler yaparsın falan..

ama yapiyorum gercekten.. macara gitmeden önce böyle güzel koku veren mumlardan yatak odamizin her yerine koydum ve güzel yani romantik bir ambiyans yaratmak istedim, hani isiklar yok ve sakin sakin konusalim.. geldi ve mumlari söndürdü,dislerini fircaladi yatti.. bende kaldim öyle sap gibi.. cok gücüme gitti .. sonra kiriliyorum bilmiyorum.. yüzsüz gibi pesinde dolanmak istemiyorum ama kayip gidiyor ellerimden..

Off burada o çok ayıp etmiş yuh diyorum.... Sevgisi bitmiş sanırım

Esin sana cok kirilmis belli ki yoksa hicbi erkek bu ilglere sessz kalmaz.seni reddettgi zamn gurur yapma kari koca arasnda gurur olmamali.tatli dil yavasca cozer onu merak etme.ayrica konusamiyorsaniz ona icndekileri dokecek bi mektup yaz onu sevdigini filan da soyle.asla elestiriye girme .zira erkekler elestrilmkten nefret eder.hissetklerini yaz samimice.onu ozledgini de yaz.boylece seni yargilamadan sozunu kesmeden dinleyecktr mektupla.ben de yaparm cok ta ise yarar denemelsn :)

Oyle bi kere cabalamayla olacak bisy deil esmerim bu.. esine gerçekten samimi oldugunu hissettir ama lutfen ondan hemen cevap bekleme.. cok bunalttin hep o sevgisini ispatladi sana ve artk yorulmus belliki. .... benim en kotu huyum sevgimi hep disa vurmamdir maalesef belki kavgada agzimdan cok kotu seyler de cikar ama gunlik hayatta surekli onu sevdigimi belli ederim sevdigi yemekleri yaparim esprili bi sekilde konuşurum hep . Yani hani kavga ettigimizde olur ama uzatmam.. bence puf noktasi bu uzatmamak.. kotu seyleri unutmak.. o da beni cok kirmistir ama baristigimiz an unuturum.. ertesi gun jic biaey olmamış gibi davranirim.. ona sevgi dolu mesajlar atarim .. yani benim rutinim bu.. ona sevgimi her firsatta ifade ettigim icin oda kavgalari unutur.. bide şu var tavsiye edecegim.. sevgini gosterirken ondan karsilik bekleme.. ben beklemiyorum sadece ona olan duygularimi ifade ediyorum o kadar.. bazen mesajarima cevap bile vermez ama isin sırrı sabirli olmak.. erkekler cocuk gibi canim eger esine hep onun yaninda oldugunu ve onun en buyuk destekcisi oldugunu hissettirirsen inanki annesinin evine bile gitmeye ihtiyaç duymaz..

olmuyorsa zorlamamk gerek insan sevdiiği insandan hakaret duysa bıle kötü algılamak istemıyor ama sevmediği yoluna gülde dökse ayaklarına dıkenler battı snaıyor yok arkadaşım yorma kendını değmez

Oyle bi kere cabalamayla olacak bisy deil esmerim bu.. esine gerçekten samimi oldugunu hissettir ama lutfen ondan hemen cevap bekleme.. cok bunalttin hep o sevgisini ispatladi sana ve artk yorulmus belliki. .... benim en kotu huyum sevgimi hep disa vurmamdir maalesef belki kavgada agzimdan cok kotu seyler de cikar ama gunlik hayatta surekli onu sevdigimi belli ederim sevdigi yemekleri yaparim esprili bi sekilde konuşurum hep . Yani hani kavga ettigimizde olur ama uzatmam.. bence puf noktasi bu uzatmamak.. kotu seyleri unutmak.. o da beni cok kirmistir ama baristigimiz an unuturum.. ertesi gun jic biaey olmamış gibi davranirim.. ona sevgi dolu mesajlar atarim .. yani benim rutinim bu.. ona sevgimi her firsatta ifade ettigim icin oda kavgalari unutur.. bide şu var tavsiye edecegim.. sevgini gosterirken ondan karsilik bekleme.. ben beklemiyorum sadece ona olan duygularimi ifade ediyorum o kadar.. bazen mesajarima cevap bile vermez ama isin sırrı sabirli olmak.. erkekler cocuk gibi canim eger esine hep onun yaninda oldugunu ve onun en buyuk destekcisi oldugunu hissettirirsen inanki annesinin evine bile gitmeye ihtiyaç duymaz..

Sen konularından hatırlıyorum,ne zorluklar çekmiştiniz kavuşabilmek için kardeşin,ailen..
Nasıl oldu da böyle yıprandınız,mutlu olmanız gereken zaman da
Benimde hatalarım var diyorsun.Farkındasın düzeltmişsin
Biraz daha çabala,eminim görecektir çabanı.İçinde ister istemez bir kırgınlık dargınlık var
Eğer senden kaynaklı ise bu sorunlar yine senin çabanla düzelecektir

Merhaba. Diğer konularınıza da göz gezdirdim. Üzgünüm ama bu evliliği gerçekten de sizin davranışlarınız yıpratmış gibi görünüyor.

Eşiniz farklılıklarınızı kabul etmiş, ailenizle durumunuzu kabul etmiş, aileniz sizi istemeyince size sahip çıkmış, üzüntülü zamanlarınızda destek olmaya rahatlatmaya çalışmış. Siz her şeyi sorun etmişsiniz:

Kuzenin sevgilisi 1,5 ay sizde kalsa dünya başınıza mı yıkılacak, katlanıverin kocanız için. ailenizin huzuru, kocanızın mutluluğu 1,5 aylık rahatsızlığa değmez miydi? eşinizin dediği gibi sokağa mı atacaktınız kızı? Eşinizin departmanına güzel bir kadın geldiyse eşinizin suçu ne. sanki kızla randevuda yakaladınız. belki kızın aşık olduğu biri var, kocanız umrunda değil, değdi mi yaptıklarınıza? Eşinizin güzelim iş gezisi fırsatını da kıskançlık yüzünden kaçırmasına sebep olmuşsunuz. eşiniz o kızı sevseydi onunla evlenirdi, sizinle değil. 3 günlük gezide fikri mi değişecekti? Adamcağızın havamız değişsin diye yaptığı kurs teklifini hakaret gibi görmüşsünüz. Azıcık bastırın duygularınızı, azıcık mantıklı olun.

Yazdıklarınıza bakınca sanki her konuda dır dır etmişsiniz, hep sorun aramışsınız gibi algılanıyor. Kocanızla bazı farklılıklarınız olacağı belliydi, bu evliliğin fedakarlık ve uzlaşmaya dayalı olacağı belliydi. Dürüst olup baktığınızda böyle davrandığınızı iddia edebilir misiniz? Hep benim alışkanlıklarım benim düşüncelerim geçerli olsun diye diretmiş olabilir misiniz?

Keşke psikolojik destek alsaydınız. Evliliğinizi kurtarmak için benim düşüncem, öncelikle kendinizi tarafsızca yargılayıp hatalarınızı kabul edin, eşinizle de bunu paylaşın. Ve hatalarınızın tekrarlanmaması için destek alacağınızı söyleyin. Yardıma başvurmak gibi somut adımlar atıyor olmanız kocanızda olumlu etki yaratabilir.

Son düzenleme:
Zor vir surece gir.issiniz toplaa kendini kendine guvenin sifir..kendine gel..ve sana hux vir hata yaommis insani by denli uzme yazik

kizlar moralim cok ama cok bozuk, resmen cöktüm..

herzamanki gibi yine özet geceyim bilmeyenler icin, ben yurt disinda yasayan ve macaristanli biriyle mayis ayindan beri evlendim, evlendigim kisiyle cok zor zamanlar attalik diyebilseydim keske henüz atladamadik...

neyse benim ailemle hic bir sekilde baglantim yok, onlar istemediler bu beraberligi, esimden baska kimsem yok..onunlada hersey cok problemli ama sorun benim.. sanirim cok soguttum onu kendimden, simdi kendime geldim tam olacak, basariyorum derken, o hic birsekilde yanasmiyor bana, bir kac günlügüne annesinin yaninda gitmisti macaristana bugün geldi ve geldigi gibi yatakdan cikmiyor, surati asik..

yilbasi icin plan/program yapalim mi fln dedim, evde takiliriz benim birsey canim istemiyor.. hem ne icin? dedi.. =( kirildim ben ya ne biliyim cok mesafeli..cok bocaliyorum.. nasil düzelecek bu durum bilmiyorum..

sirf yilbasi iicin degil, ne dersem deyim, hep canim istemiyor diyor ve susuyor..konusacak birseyimiz de kalmadi artik.. tanistigimiz zaman susmuyorduk bile zaman nasil gecti anlamazdik..simdi ama nasil =(

bir kiziyorum kendi kendime, topla esyalarini cek git diye.. ama özlerim onu.. onsuz cok zorlanirim ayakta durmakta ama sanirim onunlada olmuyor..

sanki bu mutsuzlugunun sebebi benmisim gibi hissediyorum..mutlu edemiyorum onu .. bir yüzünü güldüremedim malesef... cok daraldim.. :14::14::14::14:

işte buda bayanların vazgecilmez özelliği.''hatayı hep kendinde aramak''....hayırr bence sen değilsin mutsuzlugunun sebebi.neden kendini suclu hissediyosunki.büyük ihtimalle eşin bunalmış sıkılmış.hayattan kopmuş.bu onun kendi şahsıyla ilgili bişey.seninle ilgili değildir . belkide kötü bi dönemden geciyodur ve sana anlatamıyodur.bana kalırsa yapman gereken şey direk karşına alıp sorunun ne oldugunu anlatmasını istemen.başka türlü ikinizde bi yük altında ezileceksiniz.sen kendini suclayacaksın.oda umutsuz ve bıkkkın bi şekilde hayatını sürcek.

Bi süre üstune gitmesen bocalamasan herseyi.
soru sorma , neyin var deme neden niyeleri cikart bi süre hayatindan.
Esinin huyunu en iyi sen bilirsin...
ama senin yerinde olsam biraz rahat birakirim..

sartlari daha fazla zorlama yoksa kökten herseyi mahf edersin.

ALLAH yardımcın olsun canım esler arasında kavgalar küslükler oluyor tabiki ama sogukluk olunca o is zor ..esini seviyosan gururu bi kenara bırakıcaksın madem ki hatanın farkındasın esinle güzelce konusarak basla bence ve gercekten bu evliligi kurtarmak istedigini esinede kanıtla sevildigini hissettir tabiki hemen olmaz eskisi gibi sabırı ol sacma bir gurur icin yuvanı yıkma belli ki esini cok seviyosun ins. cok mutlu olursunuz ...

karpuzzz arkadaşım çok güzel yazmış katılıyorum..
bence de sizin iç dünyanız da problemeleriniz var .. doktora gidip destek almalısınız..

ayrıca eşinizle konuşma üslubunuz da bana yanlış geldi diğer konulara bakarsak eğer..

bence daha ılımlı yaklaşmalısınız belki ailenizden uzak olduğunuz ve kimse ile görüşmediğiniz için bu kadar hırçınsnız
ama bunu eşinizle konuşmalısınız bakın o da yıpranmış ve size karşı tavrını koymuş

eşinizle en kısa zamanda konuşun
ve beraber aile terapisine gidn..

inş herşey düzelir..:16:

Back
X