tıkandım...

karma23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
105
56
98
Merhaba,böyle bir konuda kimden fikir alınır ki,ne yapacagimi bilmiyorum,kısaca anlatayım 36 yaşındayım,ilkokula giderken bizimle birlikte yaşayan teyzemin oglunun istismarina uğradım,kimseye anlatmadim,annemden korkardim bana şevkatli davranmazdi bana kizar diye düşündüm ve yigeninide cok severdi ,bogazim da bir düğüm olarak kaldi bu olay,hep içimdeydi konuşmak istedim annemlede hiç bir zaman aramiz iyi olmadi,bir gün kavga ederken kustum her seyi,bana inanmadi telefonu suratima kapatti,tam düşündüğüm tepkiyi verdi.1 yildir görüşmüyoruz ama yigeni ile görüşüyor,benim numarami bile bilmeyen şimdi evli iki çocuk babasi o adam iki gündür sürekli beni ariyor neden,ne konuşacagim,yalanci der geçerler kenara,oysa annem bana inansin arkamda dursun isterdim sadece bunu isterdim,.bunca yildan sonra başka ne oacak ki..

Nasıl ya,sizinle görüşmüyor da yeğeniyle mi görüşüyor ? Ne desem bilemedim,çok üzüldüm sizin için,yazacaklarım var da ağır olacak.

Bence bir uzman yardımı almaya başlayın,böyle şeyler insanda iz olarak kalıyor çünkü,elbet bir yerde sizi huzursuz edecek,annenizi de o yeğeni de unutun,silin onları,kendi yolunuza bakın.Konuşmak zorunda da değilsiniz hiç kimseyle,açmayın telefonunu.Umarım bundan sonrası sizin için çok güzel olur.

Annen insan degilmis o zaman evladina guvenecegine pis sapiga mi inanmis.
Sizi neden ariyor ki pislik acmayin kesinlikle derdi neymis anneniz bir seyler mi dedi acaba.

Niye arıyomuş nerden icab etmiş? Açıp ses kaydı almalısın itiraf niyetine.

ilk defa beni ariyor hem de israrla numarasini engelliyorum farkli numaralardan ariyor,telefonu açip konuşacak gücüm yok zaten,hem ne denir ki,ben içimdeki kini kustum rahatladim hepsinide hayatimdan cikardim,evliyim iki cocugum var,her şeyim yolunda ama çocukluk yaralari asla kapanmiyor.

Bu yaşadığınız çok ağır bişey sizi anlayabiliyorum ama dimdik durun üzülmeyin kötülük eden düşünsün bu dünyanın bir de ahireti varki orda hesap çok incedir
Allah sizi çocuklarınıza bağışlasın onları da sana inşallah

çok teşekkür ederim,çok naziksiniz,bu dünya da bir şey olacaği yok zaten,onlari ilahi adalete havale ettim.

Bir gelişme oldu mu? Aramalara devam mı ediyor? Acaba anneniz mi ona söyledi durumu, belki yeğenini suçlamıştır. O da bir hışımla size ulaşmaya çalışıyordur.
bugün arayan olmadı,büyük ihtimalle ona yaptin mi diye sormuştur,ben bu konuyu anneme anlatali 1 yil oldu,1 yil boyunca hiç bir şey yokmuş gibi görüştüler şimdi bu adama dogru mu diye soruyor ve adami benim üzerime saliyor,ben bunu nasil kaldirayim tabi ki doğru anne dedigin çocuguna kayitsiz şartsiz inanir,

çok teşekkür ederim,çok naziksiniz,bu dünya da bir şey olacaği yok zaten,onlari ilahi adalete havale ettim.
Ama annenize çok kızdım sizinle arası ne kadar kötü bile olsa hiç bir anne böyle bir şeyi kaldıramaz
Hele o şahsiyet şeref yoksunu insancıkla görüşmek ne demek
İki kızım var Rabbim onları korusun inşallah
Bana da akıl fikir merhametini versin ki her daim yanlarında olabileyim

Bende çok yakınımdan elle taciz yaşadım, üzerinden yıllar geçti ama her gün aklımda
Tek pişmanlığım susmam
Rabbim onların cezalarını da veriyor zaten bu dünyada da iki yakası bir araya gelmiyor

Eşiniz biliyor mu bu durumu??
Biliyorsa o konuşsun size yüzleşmek konuşmak ağır gelebilir
Bilmiyorsa da ben olsam açmazdım

bugün arayan olmadı,büyük ihtimalle ona yaptin mi diye sormuştur,ben bu konuyu anneme anlatali 1 yil oldu,1 yil boyunca hiç bir şey yokmuş gibi görüştüler şimdi bu adama dogru mu diye soruyor ve adami benim üzerime saliyor,ben bunu nasil kaldirayim tabi ki doğru anne dedigin çocuguna kayitsiz şartsiz inanir,
O adam ne yüzle sizi arayabiliyor cesarete bak! Bence size de inkar edecek. Sen yanlış anladın ya da çocukluktu diyecek. İnkarına kendi de inanacak. Bence bu gittiğin yol doğru. Hiçbiriyle görüşme.

Ama annenize çok kızdım sizinle arası ne kadar kötü bile olsa hiç bir anne böyle bir şeyi kaldıramaz
Hele o şahsiyet şeref yoksunu insancıkla görüşmek ne demek
İki kızım var Rabbim onları korusun inşallah
Bana da akıl fikir merhametini versin ki her daim yanlarında olabileyim

Bende çok yakınımdan elle taciz yaşadım, üzerinden yıllar geçti ama her gün aklımda
Tek pişmanlığım susmam
Rabbim onların cezalarını da veriyor zaten bu dünyada da iki yakası bir araya gelmiyor

Eşiniz biliyor mu bu durumu??
Biliyorsa o konuşsun size yüzleşmek konuşmak ağır gelebilir
Bilmiyorsa da ben olsam açmazdım
Eşim biliyor,ne yaptigını ,ne yaptıgıni değil bu kadarini nasil anlatayım,kimseye anlatamam dilim varmaz,istersen konuşayım diyor ama ben konuşursam olay farkli boyutlara kadar büyür diyor ben de hayır sessiz olalim daha çok çildirsinlar nasilsa anlatacaklarini anlamayacaklardir bu ayarda ki insanlar diyorum,iki çocugum var onlari düşünüp saglikli olmaliyim bu adam cebimde silahi olan bir adam bizimse hiç bir şeyimiz yok.

Eşim biliyor,ne yaptigını ,ne yaptıgıni değil bu kadarini nasil anlatayım,kimseye anlatamam dilim varmaz,istersen konuşayım diyor ama ben konuşursam olay farkli boyutlara kadar büyür diyor ben de hayır sessiz olalim daha çok çildirsinlar nasilsa anlatacaklarini anlamayacaklardir bu ayarda ki insanlar diyorum,iki çocugum var onlari düşünüp saglikli olmaliyim bu adam cebimde silahi olan bir adam bizimse hiç bir şeyimiz yok.
Yani ben de sizin gibi davranırdım çocuklarım için
Anne babasız olmaz ama şerefsiz insanlar olmadan çok iyi olur
Çok daha rahatsız ederse şikayet edin savcılığa

Şimdi ben buraya cok seey yazardim ama ban yemek istemiyorum :)

Ne yapacagımı bilmiyorum sessiz kalmaya calışıyorum,aklım almıyor ,çok canım sıkılıyor umarım daha fazla bulaşmazlar,

Annenle görüşmüyorsun değil mi?
Çünkü umarım görüşmüyorsundur.

Aç telefonunu. Ses kaydı al. Senin için zor olur ama konuyu açıp kabul ederse çok iyi olur. Yasal olarak birşey yapamadan da annene ses kaydını gönderirsin. Belki biraz için soğur.

Aç telefonunu. Ses kaydı al. Senin için zor olur ama konuyu açıp kabul ederse çok iyi olur. Yasal olarak birşey yapamadan da annene ses kaydını gönderirsin. Belki biraz için soğur.
Annem yapacagını yapti ve bana inanmadı,hayat boyunca beni sevgisiz ve dışlayarak büyüttü,onun ben de açtiği yaralar bir değil bin tane,güven duygumu bitirdi,insanları sevme konusunda sıkıntilarim var,iliskilerim bozuk,Anneymiş psikolojik siddet,fiziksel şiddet hepsi var,bu olayi bir gün söyleyecektim ama ayni evde yaşadigımiz için söylemedim,bir daha yüz yüze bakmamaliyiz,bana yalanci diyecegini biliyordum ona hic bir sey ispatlayacak degilim benim özüm sözüm bir anne olan da evladini bilir zaten..

Back
X