tıkandım...

Bu konu vesilesi ile bir tavsiyem olacak ki,kim olursa olsun evinize yatılı,uzun süreli misafir almayin,bizim evin geleni gideni kalani eksik olmazdı,köyden gelmiş çalışacakmıs onun sorunu bana mi calışacak akillari sira yardimci oluyorlar,bizim ev küçüçüktü ekstra yatacak yer yoktu,ders çalişamazdim
misafirden.

Herşeyi geçtim de bı annenin evladına inanmaması çok kötü yaa:(
Rabbim sizi bundan sonra korusun tabi evlatlarınızı da inşallah
Ama anneniz ne cevap verdi bunu duyunca çok merak ettim

Herşeyi geçtim de bı annenin evladına inanmaması çok kötü yaa:KK43:
Rabbim sizi bundan sonra korusun tabi evlatlarınızı da inşallah
Ama anneniz ne cevap verdi bunu duyunca çok merak ettim
Neden soylemedin daha önce dedi,anlattim sonra da işim gücüm var dedi telefonu suratima kapatti bir daha da hiç görüşmedik bi akrabama yalan söylüyor demiş..

Ne biçim anne ya. Gerçekten nefret ediyorum böyle insanlardan.
Bu arada o adamın zarar verdiği başka insanlar da olabilir. Umarım öbür dünyaya kalmaz burda bulur yaptığının cezasını.

Neden soylemedin daha önce dedi,anlattim sonra da işim gücüm var dedi telefonu suratima kapatti bir daha da hiç görüşmedik bi akrabama yalan söylüyor demiş..
Böyle bir konuda yalan mı olur!!
Düşünme canım sil aklından,anneni de daha arama bı de bütün akrabalara duyurmuşmu yani diyecek laf yok
Önüne bak bundan sonra iki evladın eşin yeter sana

Merhaba,böyle bir konuda kimden fikir alınır ki,ne yapacagimi bilmiyorum,kısaca anlatayım 36 yaşındayım,ilkokula giderken bizimle birlikte yaşayan teyzemin oglunun istismarina uğradım,kimseye anlatmadim,annemden korkardim bana şevkatli davranmazdi bana kizar diye düşündüm ve yigeninide cok severdi ,bogazim da bir düğüm olarak kaldi bu olay,hep içimdeydi konuşmak istedim annemlede hiç bir zaman aramiz iyi olmadi,bir gün kavga ederken kustum her seyi,bana inanmadi telefonu suratima kapatti,tam düşündüğüm tepkiyi verdi.1 yildir görüşmüyoruz ama yigeni ile görüşüyor,benim numarami bile bilmeyen şimdi evli iki çocuk babasi o adam iki gündür sürekli beni ariyor neden,ne konuşacagim,yalanci der geçerler kenara,oysa annem bana inansin arkamda dursun isterdim sadece bunu isterdim,.bunca yildan sonra başka ne oacak ki..
Psikolojik destek alın mutlaka, böyle şeylerin yarası iyileşmesi zor olur, kaldı ki herkese anlatılacak bir durum da değil,hayata devam etmek önemli. Allah yardımcınız olsun

Ne biçim anne ya. Gerçekten nefret ediyorum böyle insanlardan.
Bu arada o adamın zarar verdiği başka insanlar da olabilir. Umarım öbür dünyaya kalmaz burda bulur yaptığının cezasını.
bir gün teyzemin kizina üstü örtülü iki kelime ile ima edebildiğ de bana da yapti dedi sonra bu laf böyle kaldi bir daha hiç konuşmadik.

Psikolojik destek alın mutlaka, böyle şeylerin yarası iyileşmesi zor olur, kaldı ki herkese anlatılacak bir durum da değil,hayata devam etmek önemli. Allah yardımcınız olsun
teşekkür ederim,o olaydan sonra okula gittigim günü hatirliyorum,ne oldugunu tam anlamamiştim,büyüdükçe anladikça her sey daha da zorlaşti ve ben hep annemi suçladim,ona sorunumu anlatamayacak kadar zalimdi bana karsi,beni korkutacak kadar kötüydü çocuktum ve beraber yaşiyorduk bunu göze alamazdim şimdi ise öyle deģil.evim de yolum da ayrı,

Böyle bir konuda yalan mı olur!!
Düşünme canım sil aklından,anneni de daha arama bı de bütün akrabalara duyurmuşmu yani diyecek laf yok
Önüne bak bundan sonra iki evladın eşin yeter sana
kimlerle paylaşti bilmiyorum,akrabam dedigim amcamin kizi ona ben soyledim,bir de yengeme söyledim o kadar,konuşacak birilerine ihtiyacim var di,sordular anlattim,annem yapi olarak benim ve kocamin dedikodusunu yapan bizi beğenmeyen biridir,onunla konuştuğum şeyleri başkalarindan duydugum olmuştur,güven duygum böyle böyle tükendi.

Düşünmemeye çalış canım hayatından çıkarman isabetli bir karar olmuş, gün gelir herşey ortaya çıkar utanmasi gereken en önce senin annen
kimlerle paylaşti bilmiyorum,akrabam dedigim amcamin kizi ona ben soyledim,bir de yengeme söyledim o kadar,konuşacak birilerine ihtiyacim var di,sordular anlattim,annem yapi olarak benim ve kocamin dedikodusunu yapan bizi beğenmeyen biridir,onunla konuştuğum şeyleri başkalarindan duydugum olmuştur,güven duygum böyle böyle tükendi.

teşekkür ederim,o olaydan sonra okula gittigim günü hatirliyorum,ne oldugunu tam anlamamiştim,büyüdükçe anladikça her sey daha da zorlaşti ve ben hep annemi suçladim,ona sorunumu anlatamayacak kadar zalimdi bana karsi,beni korkutacak kadar kötüydü çocuktum ve beraber yaşiyorduk bunu göze alamazdim şimdi ise öyle deģil.evim de yolum da ayrı,
İnsanları ve olayları değiştiremeyiz, ama kendimizi değiştirebiliriz. İnsanları ya da olayları değiştirmeye çalıştıkça kendimizi yorariz, kendimize eziyet etmiş oluruz.bırakın herkes olduğu gibi kalsın kalsın, siz değişip gelişmeye bakın.bir gün gün olur, devran döner elbet

Back
X