Tiksinçli şeyler

Merhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
*kafedeyken lattesi dokuldu eline bulasti peçete istemek yerine parmaklarini gozumun onunde şap şap yaladi.
*benle buluşmaya geldiginde 4 gün olmuş yikanmayali ben kokmuyorum diyor
*dislerini soylemek istemiyorum
Evet insanın aklinda ciddi dusunebilirim dediğim insanın ya huyu kotu oluyor ya da huyu iyi olanı bizim kriterimize uymuyor. Kafayi yemek uzereyim ben bu tarz şeylere önem veriyorum ama karsimdaki böyle biri degil ayrıldık.bende bir hata mi var bende mi sorun? Yanlış mı yapıyorum?
vallah bence. kisisel temizlik cok onemli sanki adam bilerek yapmis belki o latte yi reflekse yaladi insanlik hali ama digerleri igrenc en cok dikkat ettim sey. dis .birdr temizlik ayakkabi temizligi ve. kiyafetlerin utulu olmasi. allaha sukur bu konuda yanilmayip dogru biriyle evlenmisim

2009 ya da 2010 yıllarıydı sanırım. Yaşlı değilim yani:) ama yine de sevindim yani sizin yorumunuzu görünce yeni nesil öğretmenler o kadar kasıntı değil sanırım:)
Ben terbiyesizliğe, saygısızlığa kızarım. Diş fırçalamak edinilmesi gereken bir alışkanlıktır ve takdir edilmelidir :) yaşasın temizlik:) bu arada 2009da ben 4 senelik öğretmendim yahu :)

Merhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
*kafedeyken lattesi dokuldu eline bulasti peçete istemek yerine parmaklarini gozumun onunde şap şap yaladi.
Evet insanın aklinda ciddi dusunebilirim dediğim insanın ya huyu kotu oluyor ya da huyu iyi olanı bizim kriterimize uymuyor. Kafayi yemek uzereyim ben bu tarz şeylere önem veriyorum ama karsimdaki böyle biri degil ayrıldık.bende bir hata mi var bende mi sorun? Yanlış mı yapıyorum?
Yha gercekten iyi oturmussn cafede ben olsam kalkar giderdim ordan acil isim cikti diye sonrasindada bitirirdm bole bor insanla evlilikmi asla dusunmeyin daha temizligin tsini bilmeyen bi adamla bu nasil bi igrencliktir 4gun yikanmiyorum kokmuyorumda :ruh:nedir yha bikere adamin kendine saygisi yok demekki bugun otobuse bindm is cikisi arkamdaki kadinin agiz kokusundan nerdeyse kusacktim Allah im ne insanlar varyha su var disnacunu var haa bi rahatszligin vardir dis hastaneleri var sana baska adaymi yok erkeklerde dis tirnak bakim banyo dus bunlar cok onemsenecek seylerr oyle birindn kurtulduguna sevin:halay:

bence kesinlikle önemli konular küçük şeyler gibi görünse de çok rahatsız edici durumlar bu y,zden kesinlikle yol yakınken yol ver

Gercekten iğrenç....o dişlerle mi öpüşecen boyle dusun..biraz deger ver kendine.

Çok özeniyorum böyle hafta 1 banyo, ayda 1 diş fırçalayanlara. Üstelik birde kokmadığını düşünenlere . Allah böyle kafa rahatlığı versin . Sen de böyle rahatsan sıkıntı yok , ayy nasıl öpüşecen .:kusmuk:

Arkadaşlar 4 gün yıkanmadığını söylemiş sadece buluşmadan sonra Allah bilir daha kaç gün yıkanmadan gezecek. Var böyle insanlar malesef. Kışın üşütürüm hasta olurum diye ayda bir yıkananlar var. Kaloriferli, doğal gazlı evde yaşıyor bunu diyen insan da. Hiç üstünde düşünmeye kafa yormaya gerek yok kesin iletişiminizi geçin gidin.

Arkadaşlar 4 gün yıkanmadığını söylemiş sadece buluşmadan sonra Allah bilir daha kaç gün yıkanmadan gezecek. Var böyle insanlar malesef. Kışın üşütürüm hasta olurum diye ayda bir yıkananlar var. Kaloriferli, doğal gazlı evde yaşıyor bunu diyen insan da. Hiç üstünde düşünmeye kafa yormaya gerek yok kesin iletişiminizi geçin gidin.
Allahimmmm nasil rahat ediyorlar anlamadim evlenirken en onemli kriterim temiz bakimli olmasıydı cok sukur eşim cok temizdir 7 senelik evliyiz sukurler olsun dus almadan ise gitmez aksam eşyalarını asla firlatmaz etrafa elleri disleri hep tertemizdir 2 de evladim var doğdukları andan itibaren cok sık yikadim yazin gunde iki kere kisin 3 4 gunde muhakkak yikarim disardan gelince muhakkak yikatirim ellerini ki alissinlar neden bu kadar pis insanlar nasil rahat ediyorlar aklim almiyor vallahi

bence en doğrusunu yapmışsınız. kendisine saygısı olmayanın size mi olacaktı ? zaten size değer verip önemsese temiz şekilde çıkar karşınıza . bu tipler karşısındaki kadının manken gibi olmasını ister ama dönüp de bir kendi tiplerine hareketlerine bakmayı akıl edemezler.

Sanki biz koktuğumuz için yıkanıyoruz. Kriter bu demekki. Ne pis adammış. İyi yapmışsınız ayrılmakla, böyle bir adamla evlenirseniz ömür boyu uğraşırsınız. Belli bir yaşa gelmiş insan kişisel temizlikten anlamıyorsa düzelmesi çok zor malesef.

ay piisss diye suratına söylememek için nasıl durdunuz.öptüştüğünüzü hatta daha fazlasını falan düşünsenize, 1 haftadır su değmemiş adama.ay hastalık bile kaparsınız bırak bırak koca adam gururla 4 gündür yıkanmıyorum diyceğine kişisel temizlik nedir öğrensin.pis.

Back
X