Timur gurgan mı yoksa hakan yaralı mı son şansım tercihimi dogru yapmalıyım

firuze79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
5
0
36
Kayseri
Evet timur gürganamı yoksa hakan yaralıyamı gitmeliyim bilgisi olan varmı karar vermek çokzor benim için çünki birdaha tüp bebek yaptıramam aslına bakarsanız bunu bile nasıl yaptıracağımı bilmiyorum daha 1ooo tl biriktirdim para yönünde kaplumbaga hızında biriktiyorum allah bilir bunlar kaçlira der madden çöktüm tek yardımcım allahu teala

Son düzenleme:
İkiside Ankara'da çok bilgim yok ama şunu söyleyebilirim Timur Gürgan'ın gebelik aşısı diye lanse ettiği, kandaki monositleri ayırıp transfer öncesi enjekte etme işi Seval Taşdemir'in yine tüp bebek doktoru olan ve kazada yaşamını yitiren kardeşi Murat Taşdemir'in üzerinde çalıştığı ve oldukça eski bir konu. Yeni gibi verdiler ağzım açık kaldı.

Sadece tercihinizi bunu düşünmeden yapın.

Son düzenleme:

Geçen hafta bir arkadaşım için hakan Yaralının kliniğini aradım 3500 tl ye mal oluyormuş tüp bebek :S

İkisi de para delisi ama işte bu dalda uzman olmuş kişiler
Kişiliklerini bir de bana sor ikisini de çok yakından tanırım.

Tüp bebek sektörü almış başını gidiyor
Bir kadın doğum uzmanı muayene başına 400 tl alıyorsa tüp bebek 3500 bence ucuz

Muayenesi 270 lira imiş. Bana güven verdiler ama bilemiyorum tabi işin içinde olmadığım icinç

Muayenesi 270 lira imiş. Bana güven verdiler ama bilemiyorum tabi işin içinde olmadığım icinç

Benim zaten söylediğim kişilikleri o da bizi ilgilendirmez
Uzmanlık olarak sonuçta isim yapmış kişiler
Türkiye de op.dr. çok fazla ama bu dalda prof. olmuş kişi parmakla sayılacak kadar

Mini tüp bebek yöntemini öneririm..Hem diğer tedavilere göre daha hesaplı hem de daha az hormon ilacı alıyorsunuz..

Benim zaten söylediğim kişilikleri o da bizi ilgilendirmez
Uzmanlık olarak sonuçta isim yapmış kişiler
Türkiye de op.dr. çok fazla ama bu dalda prof. olmuş kişi parmakla sayılacak kadar

Kişiliklerinden bahsetmedik, konu ücretten acılmış.

Timur Gürgan ilaçsız tüp bebek de yapıyor..Ama genelde Pcos olanlara uygulanıyor diye hatırlıyorum..Telefonda söyledikleri fiyat total 4-5 milyar kadardı...Yani henüz büyüme aşamasındayken yumurtalar alınıyor ve özel labatuvar koşullarında olgunlaştırılıyor..Mini tüp bebek yönteminde ise kendi yumurtanız alınıyor..1 veya 2 yumurtaya işlem yapılıyor..Daha az hormon alıyorsunuz..Ankara da bu işlemi yapan var mı bilmiyorum ama istanbul jinemedi aradığımda mini tüp bebek yöntemiiçin bana 5000 tl gibi bir fiyat verdiler..iZMİR Kent hastanesindeyse 1750 dolar denildi..Yaklaşık 3 milyar 100 gibi bir rakam...

Arkadaşım ikisini de yakınen tanıyorum Timur Gürgan'la paranla rezil olursun.
Timur Gürgan'ı bulman imkansız iki gün burada olur üç gün bulamazsın asistanıyla muhatap olursun
Tavsiyem Hakan hocadan yana

banada hakan yaralıyı tavsiye etti gittiğim doktor. fakat bende çok kararsızım. memur oldugumuz için yaz tatılında bu işi halletmemiz gerekiyor.

Pofff paran yoksa devlette rezil ol. Zaten o da sınırlı herhalde. Yazık ülkemin haline.

hakan yaralıya arkadaşım gitti gereksiz işlemler yaptı sen normal yollardan hamile kalamazsın gibi laflar etmiş sonuç arkadaşım normal yolla hamile kaldı timur gürganı bilemiyorum bir başka arkadaşım yıllarca uğraşıp birsürü yer deneyip sonuçta öveçlerde ankara tüp bebek merkezinde yaptı şu an 8 aylık ikizleri memnun kalmışlardı ordan ama sanırım 3000 e falan mal oluyo toplam gebelik+tüp bebek

1.tüp bebek denememi timur gürganla yaptırdm test günüm cumartesi.ancak adet ağrım başladı tutmadığını düşünüyorum..

neyse merkeze gelince gerçektende timur beyi bulmak imkansız transfer günü 2 dk görebildm sadece...sürekli hemşirelerle muhatap oluyorsun dr lar tarafından özel bir muamele yok.ankarada en iyi merkez dediler gittik ama kafam çok karışık şimdi 2.denemem gerekirse nereye kime gideriz bilemiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…