Tinder uygulaması

DarkSwan

İyiler asla kaybetmez, kaybedilir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
244
363
103
Kızlar ben uygulamayı kullanmadım bilmiyorum, tinderdan mail gelmesi hangi durumlarda olur ? Yani şuanda mail gelen telefonda uygulama yüklü değil, fakat tinder premiumu tanıtan mailin gelmesi için daha önceden yüklenme gerekir mi ?

Senin adına mailini kullanarak hesap açtırmıştır ama onaylama mailine ulaşamadığı için girememiştir. Sakın linke falan tıklama

Benim hiç işim olmadı tinder la. Olmaz da. Zart zurt yerlerden bana o kadar çok mail ve telefon geliyo ki. Bi alakam olsa kesin burdan da gelirdi 😂 yani demem o ki, alakası olamayan bi kişiye tinder mail atmaz bence

Daha önceden açmış belki dondurdu ama mail gelebilir reklam maili sonuçta.

Bana da birkaç kez kapattığım ve hesabımı sildiğim halde başka bir dating uygulamasından gelmişti. Hatta korkmuştum adıma sahte hesap mı açıldı diye, ama reklam mailleri gelebiliyor.

Sevgiliniz ya da eşiniz için soruyorsanız, ne kadar zamandır berabersiniz bilmiyorum ama sizinle tanışmadan önce de kullanmış olabilir, hemen panik olmayın.

Tamam kızlar, hepinize teşekkür ederim hallettim sorunu.

Kızlar ben uygulamayı kullanmadım bilmiyorum, tinderdan mail gelmesi hangi durumlarda olur ? Yani şuanda mail gelen telefonda uygulama yüklü değil, fakat tinder premiumu tanıtan mailin gelmesi için daha önceden yüklenme gerekir mi ?
Bana hic gelmedi. Tinderi da hic kullanmadim

Back
X