• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tinder

Merak edip indirmis olabilir. Ben de bos kaldığımda sacma sapan pek cok uygulamayi indiriyorum baktıktan sonra da siliyorum.

Ama iste esiniz bunu sürekli yapıp yapmadığına dikkat edin. Yani sürekli indirip siliyor mu buna bakın. Eğer böylw bir durum varsa, büyük ihtimalle birisini ayarlayıp uygulamayi siliyordur.

Biraz zaman verin ve gözlemleyin bence

sevgilimin suratını bir apple kadın yapıp o fotoğrafla tinder hesabı oluşturup bir sürü sapık mesaj almışlığımız var arkadaşlarımla :KK48:

hoş bir uygulama değil. tinder,
connected2.me vs appler genelde sanal seks amacıyla kullanılıyor. eşiniz de meraktan indirmiş olabilir. bence gözlemleyin derim. tekrar ederse sorarsınız.

İnsanoğlunun doyumsuzluğu karşısında şapka çıkartmak lazım. İnsanoğlu iyi hiçbirşeyi haketmiyor. O uygulamanın çoğunluk tarafından hangi amaçlarla kullanıldığı ortada. Çoğunun tek derdi cinsellik için Partner bulmak.

Insanoglu igrendiriyor artik.

Su uygulamalar kac iliskiyi daha bitiricek acaba :sinirli: keske 90li yillara geri donebilsek:KK55:

Uygulama silinse de hesap silinmediği müddetçe aktif olur. Appi silmesi yeterli değil özetle.

Tinder normal bir arkadaşlık sitesi değil
Kullanan çok fazla kişi var çevremde , bir iki gecelik ilişki sitesi.
Yani hoşgörülecek bir yanı yok

Yazın biriyle tanıştım kısa bi süre görüştük, bana telefonundan bi video izletirken yukarıdan tinder bildirimi gelmişti o geldi aklıma :D merak edip indirmiş olabilir, indirmese iyiymiş, ama geri silmiş sonra, demek ki aktif kullandığı bir şey değil, merakına yenik düşmüş de geç, kafanı çok yorma güven sarsıcı başka bi şey yapmadıysa..

Back
X