- Konu Sahibi mavibeneklikiz777
Dış görünüş ilk etapta önemli falan eger karakterinden kendisini severseniz gözünüze daha sevimli gelmeye başlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şuanda evleneveğim adam için asla diyordum. Dış görünüşü hiç benlik değildi hatta sadece arkadaş, dost olurum çok iyi çocuk ama ötesi olmaz vs çok demiştim yineMerhabalar kadınlar kulübünün güzide kızlarısizlere bir sorum olacaktı. Uzun zamandır yalnızım. Hiç aklımda yokken kendimi bir flörtün başlangıcında buldum. Kendisini üni yıllarından beri tanıyordum farklı bölümlerdeydik çok az bir muhabbetimiz vardı. Şimdi onun bana yazmasıyla görüşmeye başladık. Kendisi meslek, kültür vs yönlerden bana uygun kabul edebileceğim biri fakat dış görünüş olarak tam tipim değil. Iyi de bir insan olduğunu düşünüyorum ama bu zamanla daha net anlaşılır. Şu an bende kendisine karşı hiç duygu yok. Tek kafama takılan nokta da bu. Bu tarz önyargılarla başlayıp zamanla aşık olanlar varmı? Mantigima uyuyor fakat sadece mantıgin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Aşk evliliği istiyorum. Yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
Evet tip ilk etapta önemli sonrasında dediginiz gibi bir şeyler paylaşabilmek geliyor. Orasını da buluşunca anlayacağım artık. Teşekkür ederim cevabınız için.Tipin olmayabilir ama dokunduğunda, temas ettiğinde bir çekim olmak zorunda. Ten uyumu olmaz ise yürümez. Benim çok yakışıklı, biblo gibi erkek arkadaşlarım oldu ama yanlarında çok sıkılıyordum. Sürekli saate bakıyordum. Gitsinler diye gözünün içine bakıyordum. Eşim tip olarak hiç hayalimdeki gibi biri değildi, herşeyden önce esmer değil ama buluştuğumuz gün kendimi o kadar yakın hissettim ki zaman dursun istedim. Bu işler belli olmuyor.![]()
O kadar itici gelmiyorSiz yeşil göz sarı saç istersiniz ama karşınıza kara kaş kara göz biri çıkar öyle masum gülüyordurki öyle seksi bakıyordurki öyle nazik karizmatiktir ki içiniz akıverir. İstediğiniz kadar kendinizi şartlandırın gönül işleri hiç belli olmaz.
Adam yakışıklı da olmayabilir, bir düşünün öpüşemeyecek kadar itici geliyorsa tipi o noktadan dönüş pek mümkün olmaz ama bu kadar net bir soğukluk yoksa şans vermekle kaybedecek birşeyiniz yok
Maşallah Allah tamamına erdirsinBen şuanda evleneveğim adam için asla diyordum. Dış görünüşü hiç benlik değildi hatta sadece arkadaş, dost olurum çok iyi çocuk ama ötesi olmaz vs çok demiştim yineSonuç olarak 6-6 buçuk yıldır beraberiz ve yakında evleniyoruz. İlk 1 yıl neredeyse onu sevmedim. Sonra onu sevmeye başladığımı fark ettim. Şuansa ona aşığım. Aşk veya sevgi bence tanıdıkça olan birşey ve şuan bana çok çekici geliyor
Anladım. Bende de kendisine karşı şimdilik bir etkilenme yok. Ama yüz yüze gördüğümde durum değişir mi diye düşündüm. Bakalım zaman göstersin.Şimdiye kadar hoşlanmadığım birini sonradan sevdiğim olmadı.
Tip benim için önemli. İyi insan olması yetmez sevmek için. Ben her ne kadar sevebilir miyim diye düşünsem de suratına her baktığımda tipi beni kendisinden iter eğer hayallerimdeki gibi değilse. Bence bu çok yaygın bir durum aşık olacağınızı düşünmüyorum. Sadece mantık evliliği de tipi olmayınca pek yürümez.Merhabalar kadınlar kulübünün güzide kızlarısizlere bir sorum olacaktı. Uzun zamandır yalnızım. Hiç aklımda yokken kendimi bir flörtün başlangıcında buldum. Kendisini üni yıllarından beri tanıyordum farklı bölümlerdeydik çok az bir muhabbetimiz vardı. Şimdi onun bana yazmasıyla görüşmeye başladık. Kendisi meslek, kültür vs yönlerden bana uygun kabul edebileceğim biri fakat dış görünüş olarak tam tipim değil. Iyi de bir insan olduğunu düşünüyorum ama bu zamanla daha net anlaşılır. Şu an bende kendisine karşı hiç duygu yok. Tek kafama takılan nokta da bu. Bu tarz önyargılarla başlayıp zamanla aşık olanlar varmı? Mantigima uyuyor fakat sadece mantıgin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Aşk evliliği istiyorum. Yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar kadınlar kulübünün güzide kızlarısizlere bir sorum olacaktı. Uzun zamandır yalnızım. Hiç aklımda yokken kendimi bir flörtün başlangıcında buldum. Kendisini üni yıllarından beri tanıyordum farklı bölümlerdeydik çok az bir muhabbetimiz vardı. Şimdi onun bana yazmasıyla görüşmeye başladık. Kendisi meslek, kültür vs yönlerden bana uygun kabul edebileceğim biri fakat dış görünüş olarak tam tipim değil. Iyi de bir insan olduğunu düşünüyorum ama bu zamanla daha net anlaşılır. Şu an bende kendisine karşı hiç duygu yok. Tek kafama takılan nokta da bu. Bu tarz önyargılarla başlayıp zamanla aşık olanlar varmı? Mantigima uyuyor fakat sadece mantıgin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Aşk evliliği istiyorum. Yazanlara şimdiden teşekkür ederim.