Canım ne oldu sonuç acaba? Benim de hiperaktif bir kedim var da koltuk, bulaşık süngeri, kapı ne bulursa kemiriyor. Kedi değil kunduz mübarek!
Memnun kaldıysan bize de anlatır mısın nasıl bişey olduğunu çok merak ettim..
dişlere de var mı böyle birşey, o hissetmeden takabileceğimiz, bir buçuk yıllık evliyiz, beyaz eşyamız dışında sağlam hiçbir şeyimiz kalmadı, paramparça ama öyle çizik falan değil çünkü evde yalnız kalıyor bütün gün, fotoğraf makinemizi bile çekmeceden alıp kemirmiş eşek sıpası, labrador retriever bizim oğlan da... :))))))
canım kullanıyoruz çokta memnunuz izmirde bayisi ve hemen geldi oğlumda bende çok memnunuz.
bu slikon kedi tırnak protezi tırnağa zarar vermeden yapışkanı ile kestikten yarım saat sonra takıyorsunuz.. hayvan yine tırmalıyor içgüdü gitmiyor ama slikon içeriden zedeleniyor dışarıya geçen bişey yok :))
bu protezi türkiyede izmir ve istanbulda var
istanbuldaki aynı ürüne 35 lira diyor (1 paketine)
ama ben izmirden aldığım yerden 10 liraya aldım çok ilgililer düşünürseniz özelimden yazın iletişim bilgisini veririm şahsın....
merhabalarSelamlar..
7 aylık dişi van kedisi sahibi oldum..
deri koltuklarım can çekişmeye başlayınca uzun zamandır araştırma yaptım..
tırmalama ünitesi,tahtası,oyuncağıiget off sprey üretenler sayemde zengin oldular :86:
ama bugün süper bir aparat buldum.. ABD de yıllardır çok yaygımn fakat Türkiye de geri kalmış aparat.. hemen sipariş verdim ve 10 tl cüzi rakam söylendi.. satış yeri İzmirde yarın elimde olur sanırım.. kullanıp memnun kalacağıma çok eminim.. yurtdışında kedi besleyenlerin çok memnun olduğu yorumlara ulaştım :)
sizdede bu sorun varsa elimden geldiğince yardım edebilirim.. koltuklarımız mahvolmasın kedilerimiz tırmalama içgüdülerini yok etmesin! slogan bile yaptım hehehe
reklam olur diye buraya detaylı yazmıyorum dileyen pm atabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?