Tırmalamalara çare buldum :))

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
12
358
37
Eskişehir
Selamlar..
7 aylık dişi van kedisi sahibi oldum..
deri koltuklarım can çekişmeye başlayınca uzun zamandır araştırma yaptım..
tırmalama ünitesi,tahtası,oyuncağıiget off sprey üretenler sayemde zengin oldular :86:
ama bugün süper bir aparat buldum.. ABD de yıllardır çok yaygımn fakat Türkiye de geri kalmış aparat.. hemen sipariş verdim ve 10 tl cüzi rakam söylendi.. satış yeri İzmirde yarın elimde olur sanırım.. kullanıp memnun kalacağıma çok eminim.. yurtdışında kedi besleyenlerin çok memnun olduğu yorumlara ulaştım :)
sizdede bu sorun varsa elimden geldiğince yardım edebilirim.. koltuklarımız mahvolmasın kedilerimiz tırmalama içgüdülerini yok etmesin! slogan bile yaptım hehehe
reklam olur diye buraya detaylı yazmıyorum dileyen pm atabilir...

benm kedim yokta goldenretriever cinsi köpeğim var oda duvarları ve halıyı tırmalıyo öğrendimki tırnaklarını törpülüolarmış bizartık doğalyoldan beton yerlerde gezince törpüye ihtiyacı kalmıyomuş gezdiyorum duvarlarda halıda rahat

kedidei tırnağnı törpülüyo acaba:) bnm arkadaşımn küçük köpeği var oda tırmalıyo minderleri onaçözüm olurmu bu söylediğiniz şeyler çünkü o betonda gezsede tırmalıyo kızın evinde minder kalmadı

benim bahsettiğim ürün köpeklerede oluyor... çok memnunum Türkiyede hızla gelişmesini dilerim..

benim de 8 aylık dişi van kedim var . kanepeye dadandı ama eşya değiştireceğimden dert etmiyorum memnun kalırsanız biz de isteriz :)

Canım ne oldu sonuç acaba? Benim de hiperaktif bir kedim var da koltuk, bulaşık süngeri, kapı ne bulursa kemiriyor. Kedi değil kunduz mübarek!
Memnun kaldıysan bize de anlatır mısın nasıl bişey olduğunu çok merak ettim..

canım kullanıyoruz çokta memnunuz izmirde bayisi ve hemen geldi oğlumda bende çok memnunuz.
bu slikon kedi tırnak protezi tırnağa zarar vermeden yapışkanı ile kestikten yarım saat sonra takıyorsunuz.. hayvan yine tırmalıyor içgüdü gitmiyor ama slikon içeriden zedeleniyor dışarıya geçen bişey yok :))
bu protezi türkiyede izmir ve istanbulda var
istanbuldaki aynı ürüne 35 lira diyor (1 paketine)
ama ben izmirden aldığım yerden 10 liraya aldım çok ilgililer düşünürseniz özelimden yazın iletişim bilgisini veririm şahsın....

dişlere de var mı böyle birşey, o hissetmeden takabileceğimiz, bir buçuk yıllık evliyiz, beyaz eşyamız dışında sağlam hiçbir şeyimiz kalmadı, paramparça ama öyle çizik falan değil çünkü evde yalnız kalıyor bütün gün, fotoğraf makinemizi bile çekmeceden alıp kemirmiş eşek sıpası, labrador retriever bizim oğlan da... :))))))

hehehheh :))
ay çok güldüm çok yaşayın :)) o munzurlara çare yok vallahi

benim de 7 aylık bir van kedim var. o da tırmalama ünitesinin hemen yanındaki koltuğu tırmalamayı seviyor. en kısa sürede bu tırnak protezini deneyeceğiz.
bu faydalı bilgi için çok teşekkürler..

selam özelden mesaj daha atamıyorum 100 mesaj hakkımı geçememişiim siz bana atarmısınz mail olarak nerden aldınız telefon numarasını veya internet adresini teşşekkürler şimdiden

Bu ürünü bende duymuştum,benimde köpeğim var bende almayı düşünüyorum bu üründen tüm kullananların memnun kaldıklarını duydum :)

Van cinsi kedim vardı kızgınlıktan kaçtı şimdide iran cinsi kızım oldu ama o deri koltuklara bi yeltendi hayır dedim artık hiç gitmiyor akıllı yani.. ondan ihtiyacım kalmadı..
elimde bir orta boy birde büyük boy protez tırnağım var isteyene ücretsiz gönderebilirim....

ilk defa duydum çok ilginç bizim salon kediler için yasak bölge deri mobilyalar var diye ama yasak oluncaa tatlı olur ya kapı aralık kalmasın hemen yaramazlık için dalıyorlar salona. ama annemin en çok şikayet ettiği tüyler koltuklara örtü örtüyoruz da acaba halıya da mı bir şeyler örtsem diye düşünüyorum hani misafir gelince kaldırırım falan.

merhabalar

Ürünü sipariş verdıgınız yerin bilgisini alabılır mıyım ve kedıye Bı zararı oluyormu bızım ki daha 7 aylık perde veytta koltuk tırmalamıyo henüz ama ellerimiz pert halde maalesef ben İlk olarak bu kedı turaklarını alıexpress de gormustum İnanmadım tekrar aratımaya gectım takılması felan kolaymı çünkü tırnaklarını kesrırdıgınde bıle bızı Maf edıyo

Lütfen böyle seylere inanmayin. Hicbir veteriner hekim bunu tavsiye etmez sizin tirnaklariniza silikon takilsa hosunuza gider miydi ? Tirnaklarini kestirirseniz sorun kalmaz ayrica kedi o tirmalayafak tabu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…