- Konu Sahibi esraylmz03
-
Tırnağımın başladığı yerde inçe inçe deri kalkıyorİp gibi derken ?
İp gibi şey dediğiniz nedir örnek foto ekler misiniz ayrıca gittiğiniz kuaförler kesiyor mu etleri itiyor mu eğer kesiyorsa pek iyi değilmiş derisi ince olan katikülleri ince olanlara manikür geri iterek yapılır kesilmez çok yanlış bir işlemKızlar tırnak diplerinde ki derim çok çok inçe kaç tane farklı ve iyi kuaföre gittim hepsinde de manikürden sonra tırnak diplerimden ip gibi bişeyler çıktı çok çirkin duruyo bu seferde yaptırdığıma pişman oluyorum ne yapmalıyım sizce
İtiyolar canımİp gibi şey dediğiniz nedir örnek foto ekler misiniz ayrıca gittiğiniz kuaförler kesiyor mu etleri itiyor mu eğer kesiyorsa pek iyi değilmiş derisi ince olan katikülleri ince olanlara manikür geri iterek yapılır kesilmez çok yanlış bir işlem
İp gibi dediğiniz şeyi netten bir foto bulup atar mısınız nedir bakayımİtiyolar canım
Tırnak etlerini iyi almıyorlardırKızlar tırnak diplerinde ki derim çok çok inçe kaç tane farklı ve iyi kuaföre gittim hepsinde de manikürden sonra tırnak diplerimden ip gibi bişeyler çıktı çok çirkin duruyo bu seferde yaptırdığıma pişman oluyorum ne yapmalıyım sizce
Etinizi kestiği için yeni et çıkıyor olabilir mi ?Tırnağımın başladığı yerde inçe inçe deri kalkıyor